perjantai 1. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#190

Tämä symboli kuvaa itsekontrollia ja tasapainoa, jota tarvitaan sisäisen vakauden saavuttamiseksi. Tätä symbolia tuskin tarvitsee kommentoida. Se voi liittyä edellisen viisinkertaisen jakson viidenteen symboliin#185, joka viittaa henkisen mestarin (guru) ja oppilaan (chela) -suhteeseen toimintatasolla. Täällä me olemme käsittelemässä lähinnä tunne-elämää ja sen kriisejä. Seuraavalla - henkisellä ja yksilöllisellä - tasolla päättävä symboli#195 ehdottaa hallitsemansa älymielen täydellistä ja sujuvaa toimintaa: logiikkaa ja keinojen yksinkertaisuutta. Tämä viiden sarjan viimeinen symboli päättää sen, mitä ensimmäisessä vaiheessa aloitettiin. Sisäinen "paljastus", joka aiheutti dramaattisia vastakkainasetteluja, voidaan nyt meditoida ja se heijastuu mielen rauhallisiin vesiin. (Rudhyar).

Kanootti suvannossa Kuvapankkikuva

Vaaka♎10° Kanootti on päässyt suvantoon kuljettuaan vaarallisten koskien läpi

Nyt kannattaa edetä hitaasti. Tilanteesi vaikeudet ovat vaatineet ponnistuksia, mutta ne ovat myös antaneet sinulle arvokkaita kokemuksia tulevien vaikeuksien varalta.  Suvantovaiheen aikana on hyvä miettiä menneitä ja valmistautua tulevaisuuteen. Olet saanut huomata, että selviydyt vaikeistakin tilanteista, osaksi myös oman pätevyytesi ansiosta. 


Avainsana on HELPOTUS


Kielteisenä - kykenemättömyyttä pysähtyä lepäämään. Toimia uhkarohkeasti ajatellen, että kaikki kyllä onnistuu. 


Astrologinen kaava on yang -kriittinen-nerokas -erikoistunut-sosiaalinen-inspiroitunut.


38. viiden sarja on nyt esitelty:


Sarja38




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset