keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#181, Aurinko siirtyy Vaa´an merkkiin

VAAKA

Vaaka on eläinradan seitsemäs merkki ja edustaa myös seitsemättä huonetta (asteet 181˚ – 210˚). Tämän huoneen asioihin kuuluvat ihmissuhteet, kumppanuus, kohtaaminen parisuhde ja rakkauselämä. Vaa`an laatu on johtava (yritteliäs, omaehtoinen, eteenpäin pyrkivä) ja elementti on ilma (ajattelu, päättely, yhdistely, loogisuus). Sen hallitsijaplaneetta: Venus (kauneus, harmonia, rauha, rakkaus, sopusointu, tasapaino, yhteisöllisyys, taiteet). Aurinko on tässä merkissä: 23.9.-22.10.

Vaa`an vahvuuden ovat sovittelevuus, diplomaattisuus, puolueettomuus, objektiivisuus, maltillisuus, harkitsevuus, hillitty käytös ja hienotunteisuus. Merkin lahja muille ihmisille on herättää sovinnonhalua ja yhteisöllisyyttä, opettaa harkintaa ja kompromissien tekemistä, tuoda elämään kauneutta ja estetiikkaa. Vaa´an tulisi kehittää päätöksentekoaan, valintojen tekemistä, uskallusta, riskinottoa; tunteiden ja tarpeidensa ilmaisemista ja kohtuullisuutta.

Täydellinen perhonen

Vaaka♎1° Täydellisen perhosen ruumis ohuen neulan lävistämänä

Muodon kauneus on jäykistynyt. Luonnollisen rappeutumisen kieltämistä. Epäluonnollinen kuolema. Täydellisyyteen pyrkimistä uhrautumalla. Vaikka tämä prosessi olisikin inspiroiva, se saattaa estää kehittymisen ja tilanteen muuttamisen. Täydellisyyden ja kauneuden tekemistä kuolemattomaksi.


Avainsana on NIVELTÄMINEN


Kielteisenä - oman nautinnonhalun tai omien tarpeiden takia estää toisia kasvamasta ja muuttumasta. Antautumista ja paikalleen pysähtymistä. 


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -erikoistunut-fyysinen-kokeileva.


Dane Rudhyar jakaa eläinradan merkit kahteen puolipyörään, ensimmäiseen puoliskoon kuuluivat merkit Oinaasta Vaakaan 1˚ – 180˚. Tämä kuvaa yksilön individualisaatio- (yksilöitymis)prosessia. Toiseen puoliskoon kuuluvat merkit Vaa´asta Kaloihin 181˚ – 360˚ eläinradan asteluvut. Tämä puolipyörä kuvaa yksilön kollektivisaatio- (sosiaalistumis)prosessia.   Marc Edmund Jones sen sijaan esittelee Saabiset symbolit pareittain Oinas-Vaaka parista alkaen ja päättää ne Neitsyt-Kalat merkkeihin.


Tämä symboli aloittaa myös uuden, toiminnallisen tason viiden sarjan:


Sarja37



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset