maanantai 20. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#179

Rudhyarin mukaan jokaisen "vallankumouksellisen"liikkeen, kun se on onnistunut voittamaan menneisyyden hitauden ja kaatamaan vanhentuneet rakenteet, on hyödynnettävä olennaisimpia todellisuuksia siitä, mitä ihminen edustaa ja merkitsee yleisessä järjestyksessä; tai muuten se vain ilmentää pinnallisesti muutetulla tavalla juuri niitä asioita, jotka se on tuhonnut. Tämä on ratkaiseva hetki. Okkultismissa "ihmisen malli" on arkkityyppinen voima, johon voidaan ottaa yhteyttä. Sitä on etsittävä poikkeuksetta päättäväisesti. Jokaisen kriisin jälkeen tähän malliin ja tähän voimaan voidaan ottaa yhteyttä - se on aina sama, mutta jokaisen uuden syklin aikana, se voidaan havaita eri valossa. 

Tämä viiden sarjan neljäs symboli esittelee meille tekniikan, jota tarvitaan ”toiselle rannalle pääsemiseksi”. Mutta jokaisen yksilön ja jokaisen ryhmän tai rodullisen yksikön on tultava omalla tavallaan juuritietämykseen, joka tarjoaa ainoan turvallisen perustan uudestisyntymiselle.

Muinaista viisautta

Neitsyt♍29° Ihminen saa salaista tietoa lukemastaan tekstistä

Jos ei oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä, on ehkä hyvä mennä ikiaikaisen viisauden lähteille. Nykyajattelun avulla et nyt pääse päämäärääsi. Sinnikäs etsiminen ja työskentely asiasi eteen sekä valaistunut inspiraatio voi tuoda ratkaisun. Muinaismysteereiden viisaudesta oppimista. 


Avainsana on LÖYTÖ


Kielteisenä - muinaistiedon hylkäämistä. Kuuroutta terveen järjen äänelle. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-yleistävä-henkinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset