sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#178

Tämä symboli kuvaa persoonallisuuden pelkkää voimaa päätöksiä vaativina aikoina. Olipa kyseessä uskonnollinen, yhteiskunnallis-poliittinen tai kulttuurinen taso, tulee aika, jolloin vanhentuneet järjestys- ja kulttuurimallit on haastettava radikaalisti ja säälimättä. Huimapäisiä persoonia nousee esiin ja he tarttuvat vallasta kiinni ja sanelevat päätöksiä, jotka muuttavat yhteiskunnan rakenteita; tai yksilön elämässä voimakas kataraattisten muutosten halu mobilisoi tahdonvoiman tehdä jopa traumaattisia päätöksiä. Tällaisina aikoina ongelmat on kohdattava - niin häikäilemättömältä kuin vallankäyttö saattaa tuntua, se on hyväksyttävä.

Tässä viiden sarjan kolmannessa symbolissa täytyy tehdä vältämättömiä päätöksiä ja muutoksia, joita ei voi enää lykätä. Olemassaolo on liikettä. Mikään staattinen muodostus, vaikka se olisi kaunis ja inspiroiva, ei voi pysyä pitkään kiistattomana. (Rudhyar).

Rohkea mies Kuvapankkikuva


Neitsyt♍28° Huimapäinen mies

On aika ottaa ohjat käsiin ja tehdä päätöksiä, jotka vaikuttavat tulevaisuuteen. Ratkaisu löytyy tahdonvoimalla, mutta tilanteen hallinta on tärkeää. Miehisen tahdonvoiman osoitus voi riistäytyä herkästi käsistä. Toisten hallintaa henkisellä tasolla. 


Avainsana on VALTA-ASEMA


Kielteisenä - liian nopeasti tai voimalla päämääriinsä pyrkimistä. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-yleistävä-henkinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset