perjantai 10. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#169

Tämä symboli kuvaa ryhmäponnistelua kohti hengellistä päämäärää. Kun ihmisestä on tullut uimari, hän on symbolisesti oppinut toimimaan uudessa elementtissä. Tämä elementti, vesi, edustaa jatkuvasti virtaavaa psyykkisen energian virtaa ja tietyssä mielessä "astraalimaailmaa". Vielä syvemmässä mielessä ihminen kykenee nyt mystisesti sanottuna ylittämään rajan joelle ja saavuttaa "toisen rannan" - tai uida takaisin kohti lähdettä. Olipa symboli tai ei pitäisi olettaa, että kilpailuhenki työssä on kyseenalaista. Etsijä hengellisen uudestisyntymisen jälkeen ei itse asiassa ole yksin.  Henkilökohtainen egokeskeinen kunnianhimo menestyä ja olla ”ensimmäinen” on todellakin merkki odotettavissa olevasta hengellisestä epäonnistumisesta. 

Tässä viiden sarjan neljännessä symbolissa meillä on tulkintaongelma. Eikö kunnianhimon hienovaraisen poikkeaman muoto muinaisen karman paineen alla ja sivilisaatiomme niin arvostama kilpailuhenki ole merkki epäonnistumisesta ymmärtää olemassaolon syvempää todellisuutta? (Rudhyar).

Uintikilpailu


Neitsyt♍19° Uintikilpailu

Olet kilpailutilanteessa tunneasioiden suhteen, tai pyrit saamaan itsellesi selvyyttä yhteisistä tunneasioista ja toivot hallitsevasi tilanteen, harjoittelemalla ja tunteita läpi käymällä voit voittaa, tätä kokemusta tarvitse nyt. Ahkeruutta saavuttaaksesi jotain suuremman yhteisön hyväksi - (järjestöissä, koulussa, maassa) tai itsellesi. Vilkuilla sivuilleen, miten muut pärjäävät. Omien tunteiden kanssa taistelemista. 


Avainsana on JÄLJITTELY. 


Kielteisenä - antaa kilpailunhalun hallita tunteiden herkkyyttä. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset