torstai 9. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#168

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä koskettaa psyyken syvyyksiä ja herkkyyttä tulkita psyykkistä informaatioita ja merkkejä. Alkuperäisessä symbolissa oli kyse Ouija -laudasta, joka muistuttaa monia käytettyjä muinaisia instrumentteja ennustamiseen. Tällainen käyttö stimuloi tiettyjä kynnystietoisuuden tiloja, ja kokemuksen tuottama laatu ja alkuperä voivat vaihdella suuresti. Alitajunnasta nouseva materiaali on menettänyt edellisessä symbolissa#167 kuvatun räjähtävän voiman, mutta tässä vaiheessa ei vieläkään ole tietoista valvontaa siitä, mitä egotietoisuuteen pääsee. Valitsin tähän kuvaksi Tarot-tulkinnan kelttiläisen ristin muodossa, joka on kaikkein kattavin tapa katsoa Tarot-kortteja. Se antaa näkemyksen "tämän hetken laadusta" monilta eri katsantokannoilta.

Tämä on viiden sarjan kolmas symboli, se on siirtymävaihe, joka korostaa passiivista avoimuutta tuntemattomalle. Sen hohto voi vääristää hienovaraisesti etsijän mielen; mutta joissakin tapauksissa tämä voi olla ensimmäinen ilmentymä sisäisestä ohjauksesta. Vaikeus on arvioida oikein, mitä tai kuka ohjaa.


Neitsyt♍18° Ennustuspöytä

Sinulla on halu olla yhteydessä syvempään tietoon, ehkä tarvitset apua, että pystyisit  keskittymään saamaasi viestiin.  Kun on lähtenyt etsimään vastauksia sisältä, huomaa, että lähes kaiken voi kokea symbolisena, ja että symboleilla on monia tukintamahdollisuuksia. Elämän hallintaa ottamalla käyttöön oma luovan herkkyytensä. 


Avainsana on TERÄVÄ-ÄLYISYYS


Kielteisenä - epäkypsyyttä yrittäessä eri keinojen avulla saada selville elämän peruskysymyksiä. Vastuun karttamista. Etsiä jatkuvasti vastauksia itsen ulkopuolelta. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset