keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#167

Rudhyarin mukaan tässä symbolissa on kyse alitajunnan pitkään tukahdutetun sisällön räjähtävästä energiasta ja niiden energioiden dramaattisesta vapautumisesta, joita ovat pitäneet kurissa egon ohjaaman tietoisuuden ulkokuori. Se voi olla upea katarsis, mutta se voi usein aiheuttaa myös tuhoja. Kuitenkin, ellei tulella suoriteta jonkinlaista puhdistusta, sisäinen paine karmallisesta menneisyydestä tai uudemmista turhautumisista ravistaisi ehkä jopa vielä tuhoisammin persoonallisuuden perustaa. Psyykeestä on vapautettava kaikki se, joka pyrkii saavuttamaan muutetun tilan. Sielun tulee tulla tyhjäksi ja mielen läpikuultavaksi. 


Tulivuorenpurkaus

Neitsyt♍17° Tulivuorenpurkaus

Tämä kuvaa tunteenpurkausta. Olet pidätellyt sisälläsi jotain, mutta nyt se on väkisinkin purkautumassa. Tämä tulee ulos ehkä vihana, mutta on myös mahdollista, että se tulee ulos luovuutena, uusina ideoina. Anna kaiken tulla, pidättely voi aiheuttaa valtavaa painetta. Mieti, liittyykö tunteiden voimakkuus todella juuri tähän tilanteeseen. Räjähdys.


Avainsana on PURKAUTUMINEN.   


Kielteisenä - energian pidättämistä niin kauan että räjähdys syntyy. Raivokohtauksia


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-yleistävä-fyysinen-herkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset