sunnuntai 22. elokuuta 2021

Saabinen symboli#151 Aurinko siirtyy Neitsyen merkkiin

Neitsyt♍ on eläinradan kuudes merkki (asteluvut 151˚ – 180˚). Se edustaa kuudetta huonetta, johon kuuluvat työ, velvollisuudet, arkiset rutiinit ja terveyteen liittyvät asiat. Neitsyen merkin laatu on muuttuva (muuntautuva, monipuolinen, vakiintumaton), elementti on maa (kestävyys, käytännöllisyys, organisointikyky). Sen hallitsijaplaneetta on Merkurius (äly, ajattelu, mielen toiminta, kepeys, nopeus, liikkuvuus). Aurinko on Neitsyen merkissä 23.8. - 22.9.

Neitsyen vahvuudet ovat tarkkuus, huolellisuus, valikoivuus, erottelukykyisyys, järjestelmällisyys, analyyttisyys, rationaalisuus ja taloudellisuus. Neitsyen tehtävä on opettaa tarkkuutta, yksityiskohtien tärkeyttä, palvelualttiutta, arkista työntekoa ja kädentaitoja muille ihmisille. Neitsyen kehitettäviä puolia ovat erilaisuuden, epätäydellisyyden ja epävarmuuden hyväksyminen, sallivuus itseä ja muita kohtaan, liioittelun välttäminen, rentoutuminen ja levosta huolehtiminen.

Ihmisen pää


Neitsyt♍1° Ihmisen pää

Sinun ehkä tulisi muistuttaa itsellesi, mikä todella on tilanteen oikea luonne. Tilanteen voi nähdä sekä kokonaisuuden että yksilön kannalta. Pyri parhaaseen mahdolliseen tulokseen ja vältä huonoja asioita. Ihmisten tai tilanteiden idealisointia. 


Avainsana on LUONNE. 


Kielteisenä - et näe ihmistä omana itsenään. Turhamaisuus. Älyn yliarvostus.


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-erikoistuva-fyysinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, toiminnallisen tason viiden sarjan:


Sarja31



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset