lauantai 21. elokuuta 2021

Saabinen symboli#150

Tämä Leijonan♌ merkin viimeisen asteen 30° symboli vaikuttaa aluksi varsin hämmentävältä; kun sitä tarkastelee yksittäisenä symbolina, sen olennainen merkitys ei ole tullut ilmeiseksi. Se, että kirje on suljettu, ei tarkoita luottamusta siihen etteivät muut ihmiset lue sen sisältöä, vaan ajatus siitä, että sisältö on kaikkien ihmisten luettavissa. Kirje sisältää julkisen viestin siinä mielessä, että kun ihminen on saavuttanut todellisen henkisen kehitystason - mitä näemme Leijonan♌ ensimmäisessä symbolissa - hänestä on tullut osallinen ihmiskunnan kollektiiviseen alitajuntaan. Mitään ei voi todella piilottaa, paitsi pinnallisesti ja lyhyen aikaa. Kaikki, mitä ihminen ajattelee ja syvästi ymmärtää, tulee kaikkien yhteiseksi omaisuudeksi. Jos Jumala puhuu niin ihminen kuulee sanan. Mikään ei voi jäädä pysyvästi "sinetöidyksi".  (Rudhyar).

Valitsin tähän kuvaksi upean, valkovenäläisen, nuoren taiteilijan Anna Silivonchikin Kirje -piirustuksen. Lisää Anna Silivonchikin taidetta löytyy  linkin takaa.


Leijona♌30° Kirje avoimessa kirjekuoressa

Haluat kertoa jostakin asiasta, ja pystyt tekemään sen, jos saat viestin konkreettiselle tasolle. Sen jälkeen kaikki voivat tajuta asian ja hyötyä siitä. Keskustella luottamuksellisesti, huolettomasti ja helposti. Vai oletko ollut liian luottavainen ja ideasi ja tunteesi ovat paljastuneet. Yhteisiä ideoita ja ajatuksia.


Avainsana on LUOTTAMUS.  


Kielteisenä - epäilyjä, uteliaisuutta, unohtamisia. Tuoda asiat esille keskeneräisinä. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-yleistävä-sosiaalinen-inspiroitunut.


Sarja 30 on nyt esitelty:


Sarja30




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset