keskiviikko 18. elokuuta 2021

Saabinen symboli#147

Tämä symboli viittaa uusiin mahdollisuuksiin uuden syklin kynnyksellä. Vaikka sateenkaari merkitsee kriisin loppua, varhainen aamunkoitto osoittaa uuden todellisen toiminnan ajan alun, jolloin siirrytään uuteen päivään uusilla suunnitelmilla ja uusilla ratkaisuilla. Kriisi ja sen tuomat siunaukset ovat suhteellisen epätavallisia tapahtumia; jokaisella päivällä on oma aamunkoittonsa, joka meidän pitäisi kohdata puhtaalla sydämellä ja selkeällä mielellä. Alfa (aamunkoitto) ja omega ( päättävä huippukokemus) ovat vastakohtia, mutta kuitenkin samat. Rudhyarin mukaan avainsana tässä on valaistus. 


Aurinko nousee


Leijona♌27° Aamun sarastus

Nyt on ehkä mielestäsi mahdollisuus alkaa jotain uutta. Olet joutunut uhraamaan monia asioita ja ympärilläsi on tyhjyys, mutta valo sarastaa ja pystyt taas näkemään tien. Uusia ajatuksia, uusia mahdollisuuksia, uusia näköaloja on tulossa. Mahdollisuuksien asteittainen toteutuminen. Uudet syklit alkamassa. Menneisyyden jättäminen taakse. Aamun meditaatiot. Jooga. Valoa idästä. Luottamus elämään. 


Avainsana on SYNTY. 


Uusia aloituksia. Kielteisenä - pelätä uusia tilanteita tai ajatella, että huomenna kaikki on paremmin. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-yleistävä-sosiaalinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset