tiistai 17. elokuuta 2021

Saabinen symboli#146

Suuren symbolikirjan mukaan sateenkaari  on monissa kulttuureissa tulkittu Jumalan viestiksi ja merkiksi  Nooan kanssa solmitusta liitosta  ja todisteeksi siitä, ettei vedenpaisumus tule enää hukuttamaan luomakuntaa.  Tämän 30. viiden sarjan ensimmäinen symboli osoittaa meille tarpeen säilyttää avoin kommunikaation tila taivaan ja maan välillä koko olemuksemme sisällä - ei jotta löydettäisiin aina käsittämätön ”kulta-astia” sateenkaaren päästä (Ks. symboli#34, Härkä♉4°), sillä tätä tarkoitusta ei koskaan ole saavutettu, mutta kohdataksemme yksilöllisen itsekkyytemme kokonaisuuden, sellaisena kuin se heijastetaan taivaallisen tietoisuutemme moniväriseen valokehoomme. (Rudhyar).


Sateenkaari


Leijona♌26° Sateenkaari

On ehkä ollut vaikeuksia ja esteitä, mutta loppu on hyvä. Mutta nyt tarvitset jonkin merkin siitä, että parempia aikoja on tulossa. Muista, että ilman myrskysäätä ei ole myöskään sateenkaaren siunausta. Vaikeasta tilanteesta vapautuminen. Henkinen valo tuo energiaa. 


Avainsana on MERKITTÄVYYS. 


Kielteisenä - juosta ennustajalta toiselle etsimässä merkkiä käänteestä parempaan ja luottaa siihen kritiikittömästi. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa Leijonan♌ merkin viimeisen, henkisen tason viiden sarjan:


Sarja 30Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu24°

Päivän Saabinen symboli#114 on Nainen ja kaksi miestä auringon valokeilassa kasvot kohti etelää: Nainen tekee valintaa T Tämä symboli osoitt...

Suositut postaukset