torstai 15. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#115

Tässä symbolissa olemme tekemisissä miehen kanssa, joka käyttää tahtoaan ja positiivista mielikuvitustaan kohdatessaan elämänsä ongelmia. Hän saa vallan ja johtajuuden armolahjan. Tämä Hengellisten voimien vastaus persoonallisuuden integrointiin positiivisten ponnistelujen kauttaHän saa ”voiman vaipan” armolahjan (sufifilosofiassa baraka) tai providentiaalinen avun, joka voi tehdä hänestä todellisen johtajan kulttuurissaan. Tässä viidennessä symbolissa todistamme "menestyksen" ylittävän ilmaisun. Se ei ole vain ulkoinen menestys, kuten yhteiskunta antaa primadonnilleen (Saabinen symboli#111),vaan hengellinen vastaus, merkki sisäisestä vahvuudesta ja harvinaisista lahjoista. (Rudhyar).

Musta varjo


Rapu♋25° Musta varjo tai viitta heitettynä yhtäkkiä oikealle olkapäälle

Vastustamaton tarve hyväksyä vastuu ja toimia järkevästi. On kuin olisit saanut luottamustehtävän, mutta myös itse olet asettautunut käytettäväksi, ja ymmärrät ja hyväksyt seuraukset. Johtajuus ja sen seuraukset. Energian laskeutuminen ottaa valtaansa koko olemassaolon. 


Avainsana on KOHTALO. 


Kielteisenä - paremmuuden osoittaminen ulkoisilla merkeillä. Luulla olevansa parempi kuin on. Suuruudenhulluutta. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-inspiroitunut

23. viiden sarja on nyt esitelty:

Sarja23


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset