keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#114

Tämä symboli osoittaa, että ihmiset näyttävät lukkiutuneen johonkin tilanteeseen, ympäristöön tai suhteeseen, joka työntää suhteiden rajoja. Ihmisiä voi olla liikaa, kuten kolmiodraamasssa, tai voi olla liian monta ihmistä, jotka pitää ottaa huomioon, kuten joskus tapahtuu. Rudhyarin tulkinnan mukaan tämä vastakkainasettelu tapahtuu pienellä eteläisen meren saarella  ja "etelä" viittaa aina symbolisesti ihmisen voimakkaisiin ja intohimoisiin impulsseihin. Jotenkin kolmiulotteisen tietoisuuden on kehitettävä harmoninen ja hyvin integroitu modus vivendi (tietty elämäntapa). Jos se onnistuu, se vapauttaa voimakkaita energioita ja tahtoa johtaa seuraavaan symboliseen kohtaukseen.

Kolmen ryhmä eli triadi on yleinen myyttinen symbolikuvio. Alkemiassa kolme hahmoa merkitsevät maailman kolmijakoa corpus, anima ja spiritus eli ruumis, sielu ja henki.   



Rapu♋24° Nainen ja kaksi miestä auringon valokeilassa kasvot kohti etelää

Olet ehkä tilanteessa, jossa on vaikea tehdä päätöstä. Toiveesi häilyvät äärilaidasta toiseen. Ehkä haluat päästä eroon ihmisistä, jotka häiritsevät ajatuksiasi ristiriitaisuudellaan, mutta et pääse. Kolmiodraama. Oppia tekemään päätöksiä. Yksityisyyden puute. Uskollisuutta koskevat kysymykset. Eristäytyminen. Kilpailu. Moniavioisuus. Klaustrofobia. Huomionhakuisuus. 


Avainsana on HYVÄKSYMINEN


Kielteisenä - vaikeutta nähdä kokonaisuutta. Kykenemättömyyttä tehdä päätöksiä. Kateus. Kielletyt suhteet.


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset