maanantai 12. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#112

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa mielikuvituksellista nuorta ihmistä, joka ei ole tyytyväinen siihen, mitä hänen tavallinen sosiaalinen ympäristönsä tarjoaa ja hän kaipaa sen sijaan tuntematonta, josta hän on haaveillut. Suuren symbolikirjan mukaan tuulet ovat muutakin kuin ilmavirtojen liikettä, ne on koettu yliluonnollisiksi jumalten ilmoituksiksi ja heidän pyrkimystensä toteuttajiksi. Erityisen tärkeä merkitys tuulella on Raamatun symboliikassa, jossa tuuli merkitsee myös henkeä. (Ks. Joh.3:8).

Rakas voi tulla - ei kimaltelevaan oopperataloon, vaan tietoisuuden meren sisäiseen hiljaisuuteen. Tämän viiden sarjan toinen symboli on vastakohta ensimmäiselle#111. Toteutuuko suuri unelma? 

Purjevene, jota nainen odottaa Kuvapankkikuvat


Rapu♋22° Nainen odottamassa purjevenettä

Tajuamista, että toteuttamalla ideoita saadaan kestävämpi todellisuus kuin tosiasioita luettelemalla. On tunne siitä, että ihanteesi tulee, jos vain jaksat odottaa. Odottaminen tuntuu melkeinpä miellyttävältä. Ole kärsivällinen, mutta älä jää riippuvaiseksi epätodellisista odotuksista. Jos et tee muuta kuin odotat jotain tulevaisuudelta, et kiinnitä riittävästi huomiota menneeseen tai niihin sisäisiin asioihin, joita sinulla jo on. Todellista kykyä nähdä tulevia muutoksia. 


Avainsana on MIELENTYYNEYS. 


Kielteisenä - odottaa turhaa täyttymystä. Odottaa, että jotain tapahtuisi.


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset