sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#111

Tämä symboli puhuu lahjakkuudesta ja kyvystä käyttää sitä ja esiintyä julkisesti, jotta muut voivat nauttia esityksestä. Rudhyarin mukaan ooppera-primadonna ei ole pelkästään yksinäinen esiintyjä, kuten pianovirtuoosi Saabisessa symbolissa#73; hän on tähti kollektiivisessa toiminnassa. Ooppera ei ole vain musiikkia, vaan myytti eli jumalaistaru, kreikaksi μῦθος, mythos, 'puhe', 'kertomus', 'tarina', joka on jumalia, yliluonnollisia olentoja, kaikkeuden syntyä tai muuta vastaavaa aihetta käsittelevä kertomus. Se ilmentää niitä kulttuurin perusominaisuuksia, jotka sen synnytti.   

Aino Acte - suomalainen primadonna. Kuva Kansallismuseo.

Rapu♋21° Primadonna laulaa oopperassa

Omien mahdollisuuksien täysi hallitseminen. Kykysi punnitaan tarkasti. Jos voit avata sydämesi ja olla välittämättä estoista, miellytät kuulijakuntaa ja voitat itsesi. Monet haluavat puhua, mutta sinua kuunnellaan. Voimakas ääni. Loistokkuus. Olla keskipisteenä.  Tunteelliset dramatisoinnit. 


Avainsana on ERINOMAISUUS


Kielteisenä - liian suuret luulot itsestään. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, sosiaalisen tason viiden sarjan.


Sarja23


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset