perjantai 2. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#102

Rudhyarin mukaan tämän symbolin piilevän arvon ilmaiseminen on kokemuksessa sen syvemmässä merkityksessä. Toisin kuin pelle-symboli, joka osoittaa meille ihmisen kyvyn kritisoida ja nauraa  pinnallisille ja automaattisille tavoille tai eleille, meillä on nyt symboli, joka vaatii että  yritämme löytää "okkulttisen" eli piilotetun luonteen jokaisesta ihmisestä ja jokaisesta kokemuksesta. Tätä symbolia on ylistetty perusteettomasti: erityistä ei ole viittaus tässä avatariin tai messiaaseen, paitsi siinä mielessä, että jokainen ihminen on mahdollisesti avatar tai Sielun ilmentymä, jolla on selkeä ja suhteellisen ainutlaatuinen tehtävä maailmassa. Tämän okkultistisen potentiaalin löytämiseksi tarvitaan syvempi tai korkeampi "Visio", kokonaisvaltainen käsitys - jota kutsutaan yleensä, mutta ei aina perustellusti, selvänäköisyydeksi.Karikaturistin on myös kehitettävä erityinen "näkeminen", jotta hän pystyy erottamaan piirrettävän henkilön tärkeimmät ulkoisen persoonallisuuden tai kasvojen piirteet.   Hän poimii kokonaisuuden tyypillisimmät osat; todellinen selvänäkijä havaitsee kokonaisuuden olennaisen merkityksen, "viestin" tai toiminnan. Kontrasti tämän 21. viiden sarjan ensimmäisen ja toisen symbolin välillä on todellakin erittäin merkittävä. Ei voi olla mitään erityistä merkitystä siinä, että imettävä nainen on tässä symbolissa  kiinalainen. Kenties symbolin visualisoinut selvinnäkijä on ehkä voinut erehtyä luulemaan tiibetiläistä naista kiinalaiseksi naiseksi, ja ajatteli alitajuisesti melko tuttua prosessia, jonka kautta uutta Dalai Lamaa tai muita suuria lamoja etsitään vastasyntyneiden joukosta. 

Äiti ja lapsi


Rapu♋12° Kiinalainen nainen hoitamassa pienokaista, josta tulee suuri opettaja

Jokainen ihminen on täydellisyyteen asti persoonallisuus, ja maailmankaikkeuden arvot ovat ruumiillistuneet hänessä. Tilanteen pienimmät ja vähäpätöisimmätkin yksityiskohdat voivat tuoda ratkaisun. Meillä jokaisella on tieto sisällämme siitä, että Jumala voi syntyä sieluissamme. Viattomuuden pyyteetöntä hoivaamista. Jälleensyntymistä. 


Avainsana on TOTEUTUMINEN


Kielteisenä - jättää yksinkertainen sanoma huomioitta. Vaatia huomiota. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-erikoistuva-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset