torstai 1. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#101

Tämä symboli kuvaa Rudhyarin mukaan huumorin arvoa objektiivisuuden ja mielen itsenäisyyden kehittämisessä. Huumori ja ironia ovat tehokkaita työkaluja arvioitaessa sosio-kulttuurisen todellisuuden arvoa ja niiden avulla voi vapauttaa itsensä glamourista ja ennakkoluuloista. Pelle on tietysti suosituin osoitus tästä halusta nauraa, joka näyttää olevan ihmisluonnon perusominaisuus. Karikatyyri ja satiiri ovat enemmän älyllisiä muotoja, joilla on sama henkisen vapauden tarve. Tässä 21. viiden sarjan ensimmäisessä symbolissa todistamme todellisen yksilöllisyyden kehittymistä ihmisessä. Tämä ensimmäinen vaihe on katartinen - kyky nauraa myös omille pikkutottumuksille ja maneereille. 

Klovni

Rapu♋11° Ilveilevä klovni

Tilannetta ei pidä ottaa kovin vakavasti. Nauru on parasta lääkettä - hyvä rentoutuksen lähtökohta, ja monet asiat saa siten oikeisiin mittasuhteisiin. Ehkä joku piiloutuu naamion taakse salatakseen sen, mitä todella on tapahtumassa. Tai hän näyttelee narria, kun tilanteeseen pitäisi suhtauta vakavammin. Liioiteltu reaktio. 


Avainsana on JÄLJITTELEMÄTTÖMYYS.  


Kielteisenä - suhtautuu negatiivisesti positiivisiin mahdollisuuksiin. Uskottavuuden menettäminen. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-erikoistuva-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan.


Sarja21


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset