sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#91

Rapu♋ on eläinradan neljäs merkki (asteluvut 91˚ – 120˚).  Ravun merkki on eläinradan 4. huoneessa ja kuvastaa yksilön syvintä alitajuntaa, kotia, perhettä, sukua, juuria, yksityiselämää ja turvallisuuteen liittyviä asioita. Ravun laatu on johtava, jonka toimintapa on yritteliäisyys, oma-aloitteisuus ja eteenpäin pyrkiminen. Elementti on vesi, siihen liitetään tunteet, alitajunta, vaistot, mielikuvitus; empatia ja huolehtivaisuus. Ravun hallitsijaplaneetta on Kuu.  Sen ominaisuuksia ovat heijastaminen, feminiinisyys, passiivisuus, kiintymys, suojelevuus; tiedostamaton mieli, lapsuuden koti. Aurinko on Ravun merkissä 21.6.-22.7.

Laivat ja liput Rhodoksen satamassa


Rapu♋1° Sekä kokoon kääritty että aukinainen lippu lentävät tuulen mukana laivasta

Tämä tarkoittaa todellista käännekohtaa. Tarvitaan muutosta ilmaisevaa symbolista liikettä tai uskollisuuden osoitusta. Vaikka tämä olisikin yhteisön päätös, jokainen ryhmän jäsen tulee saamaan kunniasta osansa. Korkeaa henkistä sopeutuvuutta kaikissa ihmissuhteissa. Velvollisuuksien tai töiden suhteen suuri muutos. Uusien normien julistaminen. 


Avainsana on SOPEUTUMISKYKY. 


Kielteisenä - vanhan hylkäämistä liian nopeasti vain muutoksen tähden. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-erikoistuva-fyysinen-kokeileva.

Tämä symboli aloittaa uuden, toiminnallisen tason viiden sarjan.

Sarja19


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset