torstai 17. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#88

Rudhyarin mukaan symboli kuvaa vapautumista sietämättömistä paineista. Tämä symboli voidaan helposti tulkita väärin, vaikka sillä on ilmeisesti epäonnistumisen merkitys, se kuvaa kuitenkin yksilön monimutkaista suhdetta yhteisöön. Tässä mainittuja konkurssimenettelyjä ei tule tulkita viittaaviksi vilpilliseen konkurssiin.  Yhdysvalloissa konkurssi ei tarkoita moraalista tuomitsemista. Kokonaisuuden erityisluonne johtuu osan kyvyttömyydestä esiintyä erityisen ankarissa taloudellisissa olosuhteissa. Yhteiskunnan, joka perustuu häikäilemättömään kilpailuun, olisi myös kehitettävä mekanismeja myötätunnon periaatteen kehittämisestä. 

Epäonninen mies


Kaksonen♊28° Konkurssiin julistettu mies

Sekä palkkiot että rangaistukset ovat ohimeneviä. Yksilölle tapahtuneen katastrofin takana voi olla kollektiivinen syy ja yhteisö voi antaa uuden mahdollisuuden. On ehkä aika hyväksyä tuo toinen mahdollisuus. On ehkä katkeruutta, mutta toisaalta myös raskaasta taakasta pääsemisen tunnetta. Muut voivat tuntea itsensä hylätyksi, koska joku ei ole toiminut vastuullisesti heidän mielestään. Suojautumista. Kekseliäisyyttä vaikeissakin tilanteissa. Vapautta alkaa uusi elämä. 


Avainsana on VAPAUTUS


Kielteisenä - tunnetta siitä, että on päässyt pois koukusta ja että voi tehdä uudelleen samat virheet. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-yleistävä-henkinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset