tiistai 8. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#79

Tämä symboli puhuu tiedosta ja viisaudesta, joka tulee  Akaasisista aikakirjoista. Nykyaikana etsimme niin usein uusia ideoita ja ratkaisuja, ja perinteinen viisaus jätetään usein huomiotta. Monet vanhat perinteet eivät ehkä ole enää merkityksellisiä nykyhetkelle, mutta 'perinteinen viisaus' on asia, josta voimme usein hyötyä. Saatat kokea intuitiivista viisautta oman kokemuksesi ja potentiaalisi ulkopuolella. Tämä viisaus on luontainen meille kaikille, ja sen ymmärtäminen edellyttää vain sen hyödyntämistä. 

Akaasinen arkisto on teosofiaan ja New Ageen kuuluva käsite, jolla tarkoitetaan väitettyyn eetteriin tallentunutta tietoa. Akasha on sanskriitin sana ja tarkoittaa ”taivasta”, ”avaruutta” tai ”eetteriä”, joka on kosmisen seitsenäisyyden kolmas prinsiippi, aineen eli maan ollessa alin ja akashan korkein.

Akaasisten arkistojen väitetään olleen olemassa aikojen alusta ja niiden sisältävän tietoa menneistä, nykyisistä ja tulevista tapahtumista. Ajatukset, tunteet sekä teot sisältyvät näihin. Jotkut teosofit, psyykikot ja mystikot kuten Charles Webster Leadbeater, Annie Besant, Alice Bailey, William Lilly, Rudolf Steiner,  H.P. Blavatsky ja Edgar Cayce ovat väittäneet pystyvänsä hakemaan tietoa akaasisista arkistoista. Akaasinen arkisto tunnetaan teosofien keskuudessa myös nimillä Akaasiset aikakirjat ja luonnon muisti. (Wikipedia).

Vanha kirja


Kaksonen♊19° Muinaistietoa sisältävä suuri kirja

Koet saavasi intuitiivista tietoa jostain itsesi ulkopuolelta. Tämä viisaus on meissä kaikissa, se pitää vain ottaa käyttöön ja kuunnella sitä. Menneet tapahtumat heijastuvat aina myös nykyisyyteen, olisi tutustuttava omiin juuriinsa. Menneiden aikojen viisaus. Valtavat mahdollisuudet. Akaasinen kirjasto.  Lukeminen, opiskelu ja oppiminen. Kollektiivinen tieto ja viisaus muinaisista lähteistä. Valtava mahdollisuus hyödyntää. Astrologia. Oraakkeli. Vanhat kirjat.


Avainsana on TAUSTA


Kielteisenä - ihminen ei pysty ymmärtämään ohjetta tai viestiä. Traditioiden ja auktoriteettien vääränlainen kunnioittaminen. Dogmaattisuutta. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-yleistävä-fyysinen-vastuuntuntoinen.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset