maanantai 7. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#78

Tämä symboli tarkoittaa kykyä löytää joku, jonka kanssa voi kommunikoida, vaikka olisi oudossa ympäristössä. Saatat tuntea, että sinua ympäröivät usein ihmiset, jotka eivät ymmärrä sinua tai epäilevät tapojasi tehdä asioita tai motiivejasi. Ajattelu ja puhuminen äidinkielelläsi tai kielellä, joka heijastaa ajatuksiasi ja vakaumuksiasi, tuo enemmän mukavuutta. Keskinäisten ajatusten jakaminen voi auttaa ylittämään vieraantumisen tunteita ja johtaa uuteen ymmärrykseen. 

Kiinalaiset


Kaksonen♊18° Kaksi kiinalaista puhumassa äidinkielellään länsimaisten ihmisten keskellä

Sinusta voi tuntua, että olet aivan outona toisten keskellä vieraassa paikassa. Sinulla on tarve löytää joku hengenheimolainen, että voisit tuntea olosi turvallisemmaksi. Ajatuksistaan ja tunteistaan kertominen voi helpottaa silloin, kun tuntee olevansa aivan yksin, siitä voi syntyä uusi ystävyys. Välttää vieraantuminen. Ottaa täysin erilainen ajattelutapa. Tulkinnat. 


Avainsana on ERILAISUUS


Kielteisenä - kykenemättömyyttä tai valmistautumattomuutta sopeutua uusiin olosuhteisiin. Olla jatkuvasti seurassa, jossa sinua ei ymmärretä tai ei haluta kuunnella. Menettää oma persoonallisuutensa vieraiden ihmisten läsnä ollessa. Toisten tuomitseminen erilaisuuden vuoksi.


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-yleistävä-fyysinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset