keskiviikko 9. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#80

Tämä symboli osoittaa monipuolista ravintoa, mahdollisuuksia ja kykyä saada asioita nykymaailmassa. Valintoja on niin paljon, mutta jokaisella on oma hintansa, joten ole varovainen, mitä valitset. Ota mitä tarvitset, nauti siitä ja ymmärrä elämässäsi tapahtuva runsaus. Varmista, että saamasi laatu on hyvä, koska monet asiat eivät välttämättä ole.  

Kahvila Rhodoksella


Kaksonen♊20° Kahvila

Mahdollisuuksien monimuotoisuus tulee konkreettisesti esiin. Mieti tarkkaan, mitä valitset. Tarjolla olevat tuotteet ovat kaikki syötävää, mutta eivät kaikki yhtä ravitsevia. Jos se, mitä ensimmäiseksi valitsit ei ollutkaan hyvää, voit ostaa uuden tuotteen - jos sinulla on rahaa. Nyky-yhteiskunnassa on valtavasti valinnanvaraa. Yltäkylläisyys. Kaikista tarpeista pidetään huolta. Itsepalvelu. Ylipainoinen. Luottokortit. 


Avainsana on TARJONTA.  


Kielteisenä - otat kaikkea mahdollista vain siksi, että niitä on tarjolla, et mieti, mitä todella tarvitset. Vaikeutta tehdä päätöksiä. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-yleistävä-fyysinen-inspiroitunut.


16. viiden sarja on nyt esitelty:

Sarja16



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset