lauantai 5. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#77

Päivän symboli kuvaa kypsää ajattelijaa. Tämä symboli osoittaa, kuinka meidän täytyy kasvaa ja kypsyä. Valitsin tähän symboliin kypsää ajattelijaa edustamaan kirjailija Leo Tolstoin. Kuva on kirjan Omantunnon kujanjuoksu - kirjoituksia rauhasta ja kansalaistottelemattomuudesta kannesta. Hänen ajatuksiaan nimitetään tolstoilaisuudeksi. Siinä korostuvat yksinkertaiset elämäntavat ja lähimmäisenrakkaus. Myös avoin arvostelu yhteiskuntalaitoksia  kohtaan esim. kirkkoa, väkivallan tuomitseminen, usein myös itsepuolustuksen tapauksessa, sekä sodan ja vihan vastustaminen ovat keskeisiä osia tolstoilaisuudessa. (Wikipedia).

Leo Tolstoi 

Kaksonen♊17° Vankan nuorukaisen pää muuttuu kypsän ajattelijan pääksi

Vain joitain asioita voi tehdä nuoruuden innolla ja energialla. Mutta nyt on aika tehdä asioita intuitiivisesti ja älyllisesti viisautta käyttäen. Ottaa huomioon tekojensa seuraukset ja vastuut.  Kasvaminen on myös sitä, että huomaa ajatustensa muuttuvan. On aika ottaa elämä vakavammin. Saada kokonaiskuva asioista. Siirrytään tunteiden ja vaistojen johtamasta ajattelusta korkeamman tason ajatteluun.  Vastausten etsiminen. Hiljaisuuden tila. Ikuisesti nuori. 


Avainsana on KEHITYS.


Kielteisenä - tuntea itsensä yhtäkkiä hyvin vanhaksi, kadottaa energiansa ja vilpittömyytensä. Nuoruuden illuusioissa pitäytymistä.


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-yleistävä-fyysinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset