maanantai 3. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#45

Tiistain Saabisessa symbolissa mies on hieno hattu päässään. Suuren symbolikirjan mukaan erilaisilla päähineillä on suurempi merkitys kuin muilla vaatteilla. Päähineet näyttävät suurentavan kantajansa ja ne huomataan heti ensi silmäyksellä. Ennen päähine on ollut merkki siitä, mikä henkilön paikka on yhteiskunnallisessa arvoasteikossa. Sillä on voitu ilmaista myös kuuluminen tiettyyn ihmisryhmään tai uskontoon. Esimerkiksi hatun päästä pois ottaminen saa kantajansa näyttämään pienemmältä, se kuvaa kunnian osoittamista toiselle. 

Mies silkkihatussa

Härkä♉15° Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla

Elät vaikeita aikoja etkä pysty pääsemään irti vaikeuksistasi. Ole päättäväinen, usko ja luota tulevaisuuteen. Kohdata rohkeasti tunnekuohut. Tien raivaamista vaikeuksien läpi. 


Avainsana on HIENOTUNTEISUUS. 


Kielteisenä - todellisten tunteiden peittämistä osoittamalla liiallista urheutta. Herkkyyden puutetta sisäisille viesteille ja pelkästään omien mielitekojen kuuntelemista. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-erikoistuva-henkinen-inspiroitunut.



Yhteenveto Härän asteista 11 - 15, viiden sarja 9:


Sarja9




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset