torstai 29. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#41

Perjantain Saabisessa symbolissa nainen kastelee kukkia.  Valitsin tähän kuvaksi edesmenneen äitini kuvan hänen albumistaan. Äiti oli kirjoittanut kuvan kohdalle: "Tämä kuva on minulle tärkeä! Äidin ryytimaa, punajuuripenkki ja oma, uusi kastelukannu." Kuva on otettu lapsuudenkodin kasvimaalla joskus 1970-luvun loppupuolella.   

Nainen ja kastelukannu

Härkä♉11° Nainen kastelee kukkia puutarhassa

Tämä symboli osoittaa tarpeen ottaa aikaa fyysisen itsesi vaalimiseen. Mieli saa levätä, on aika antaa kehon kukoistaa ja saada hieman aurinkoa. Omasta kehosta huolehtimista.   Pidä silmällä asioita, joista olet vastuussa, varmistaaksesi, että ne eivät kuivu ja haalistu ennen aikaansa. Ihmisen ja luonnon yhteistyö, joka tuo esille ihmisen sisäisen tarpeen olla antelias. Ihminen tuntee vastuuta maailman hyvinvoinnista ja hänet palkitaan tästä runsaasti. Ympäristön rakentamista eläväksi omaksi tyydytyksekseen. Ei-toivottujen tekijöiden kitkeminen on välttämätön osa prosessia, samoin kuin niillä, jotka eivät voi tai eivät huolehdi itsestään. Hiljaisen hellävarainen hetki voi elävöittää toisia ja antaa heidän kasvaa. Hoida ja levitä ravitsevaa ja hedelmällistä luovuutta. Ulkoinen todiste sisäisestä kauneudesta. Huolehtiminen pienistä yksityiskohdista saadaksesi edut myöhemmin. Pysähdy haistelemaan ruusuja.   Ulkokuori kertoo sisäisestä kauneudestasi. Ei juo tarpeeksi vettä. 


Avainsana on HOITO


Kielteisenä - liiallinen huolehtiminen ulkomuodosta. Vähäpätöisistä asioista huolehtiminen antaa ohimenevää tyydytystä.  Luovuttaminen ennen kuin työ on valmis. Laiminlyö asioita, kun ne ovat vakiintuneet. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-erikoistuva-henkinen-kokeileva.


Tämä Saabinen symboli aloittaa uuden, henkisen tason, viiden sarjan.


Sarja9



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä4°

  Päivän Saabinen symboli#34 on Kultaruukku sateenkaaren päässä: Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa rikkautta, joka tulee taivaallisen...

Suositut postaukset