torstai 15. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#27

Aurinko siirtyy seuraavaan asteeseen vasta illalla yhdeksän jälkeen, pari kuukautta sitten, kun aloitin bloggaamisen siirtymä oli jo aamupäivällä.

Tämä symboli osoittaa kyvyn pystyä käyttämään sisäistä luovaa energiaa herättämään uudelleen henkiin "menetettyjä" ideoita tai mahdollisuuksia. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä, on uskoa, että se on mahdollista. Visualisoimalla haluamasi, antamalla aikaa ja katsomalla sen ilmentymistä voi saada hämmästyttäviä tuloksia. Joskus "menetetyt mahdollisuudet palautuvat" - yleensä kuitenkin toisessa muodossa kuin olimme ensin itse ne kuvitelleet. 

Mielikuvitus
Oinas♈27° Menetetty tilaisuus saadaan takaisin mielikuvituksen avulla

Käytännöllisen kypsän ihmisen symboli. Mielikuvituksen avulla ihminen tulee kuolemattomaksi. Harjoittamalla mielikuvitusta ihminen ohjaa kohtaloaan eikä ole tilanteiden armoilla. Käytä sisäisiä luovia energioitasi idean uudelleen työstämiseksi ja menetetyn tilaisuuden uudelleen saavuttamiseksi. Sinun täytyy luottaa siihen, että se on mahdollista. Muokkaa uusi idea ensin mielessäsi, silloin asia onnistuu. Luova mielikuvitus ja visualisointi, toivon herääminen. Uusi tilaisuus.


Avainsana on UUDELLEEN MUOTOILU.


Kielteisenä - itsesääliin vaipumista, mikä kieltää mielikuvitusta elvyttämästä sitä, mikä on menetetty. Itsesäälin avulla pakoa maailmasta. Ei huomaa ongelmien ratkaisuja. Menetettyjä mahdollisuuksia.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-yleistävä-henkinen-herkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä5°

Päivän Saabinen symboli#35 on Leski avoimella haudalla : Leski haudalla Kaikki mikä on fyysistä kuolee. Meillä on oltava kyky vapauttaa kii...

Suositut postaukset