keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#26

Keskiviikon Saabinen symboli kertoo käyttämättömistä lahjoista. Se, mikä tekee meistä päteviä, on kyky valita mikä meille on tärkeää. Olemme kaikki syntyneet kykeneviksi. Kuitenkin todellinen mysteeri, joka meidän tulee selvittää - on tämä: "Missä olen pätevä?" Mikä on elämänpolkuni? Ironista kyllä, ehkä sielun paras vastaus tähän kysymykseen on "sillä ei todellakaan ole kovinkaan paljon väliä; tee mitä tahansa, mutta tee se hyvin!”   

                                                                                                       

Lahjat Kuvapankkikuva

Oinas♈26° Henkilö ei pysty käyttämään kaikkia lahjojaan
Tämä symboli osoittaa usein jonkun, jolla on enemmän lahjakkuutta, lahjoja ja omaisuuksia kuin useimmilla muilla ihmisillä. Ehkä sinulta vaaditaan tai odotetaan liikaa tai odotat elämän antavan sinulle yhä enemmän ja enemmän. Tunnusta, että sinua ympäröi yltäkylläisyys, mutta ehkä et pysty kokemaan sitä kaikkia kerralla. Jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole kykyä selviytyä kaikesta, mitä elämä sinulle heittää, katso sitten "varastostasi" ja voit yllättyä kaikista kyvyistäsi, joita ei ole koskaan edes käytetty. Saatat joutua luopumaan joistakin asioista, jotta saat tilaa muille. Pakkomielteet 'omistamisesta' tai tavoitteiden saavuttamisesta. Siunausten laskeminen. Mahdollisuuksia. Potentiaalia.


Avainsana on KYVYT.


Kielteisenä - kykenemättömyyttä keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Juuttumista ideoihin, joilla ei ole käytännön arvoa. Rajoittamattomat tavoitteet.



Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-yleistävä-henkinen-kokeileva.


Sarja6




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset