keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli#358

Päivän Saabinen symboli on 358. Tämä on kolmas, perättäisistä kuu symboleista.Tämä symboli tuntuu päällekkäiseltä edellisten kanssa, mutta jos se liitetään symboliin #356 sen merkitys tulee selväksi. Mitä nyt korostetaan, ei ole täysikuu itse tai sen valo, mutta kuun voima herättää vaistonvarainen kasvunhalu. Symboli viittaa tyypilliseen puutarhaan, ei peltoon. Tällainen puutarha sisältää erilaisia kasveja, yrttejä ja vihanneksia, jotka on kasvatettu täyttäämään ihmisen erilaisia tarpeita ja makumieltymyksiä. Tässä mielessä tämän symboli yhdistää kahden ensimmäisen symbolin #356 ja #357 merkitykset yhteen. Se on symboli runsaudesta, joka sovitetaan yksilöllisiin vaatimuksiin ja tarpeisiin. Nauti luonnosta ja elämäsi, maasi ja kulttuurisi hedelmistä.

Täysikuu ja raparperisato

Kalat♓28° Runsassatoinen puutarha täydenkuun aikaan

On tunne siitä, että sinulla on kaikkea sitä, mitä tarvitsekin. Runsassatoinen puutarha tarkoittaa, että sinulla on tarvitsemasi asiat käytettävissäsi. Tunteet ovat voimakkaat, jopa ylenpalttiset. Nauti hetkestä ja yritä pitää tasapainoa yllä, sillä pian energiat voivat vähetä, ja joudut taas palaamaan jokapäiväisten konkreettisten asioiden pariin. Täyttymys ja hedelmällisyys.Kuun vaikutukset. Luontoäiti-lahjat. Täysikuu. Luonto sprit. Puutarhat. 


Avainsana on YLTÄKYLLÄISYYS.


Kielteisenä - omaisuuden mustasukkaista vahtimistaLiian monta mahdollisuutta. Psyykkinen sekavuus.  Menetetyt mahdollisuudet. 


 Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-universaali-yleistävä-henkinen-vastaanottavainen.


Sanapilvi Rudhyarin tekstistä
 Saabisesta symbolista #358 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset