tiistai 16. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli #357

Tämä toisen vaiheen symboli on jälleen vastakkainen edellisen vaiheen symbolille - uudesta kuusta on tullut täysikuu. Kalojen♓ merkin loppuasteilla on kolme erilaista kuu symbolia.  Tässä symbolissa täysikuu kuvaa sadonkorjuuajan kuuta. Se tuo meille viestin, että on aika kerätä mitä olemme kylväneet.

Sadonkorjuuajan kuu


357 Kalat♓27° Sadonkorjuuajan kuu

Sadonkorjuun aika, taivas on selkeä ja olosuhteet täydelliset. "Sadonkorjuu" on positiivinen merkki, jolla on paljon energiaa, koska se on hedelmällisyyden, runsauden ja "valaistuksen" aikaa. Nyt on aika korjata työn hedelmät, sadon kypsymiseen on mennyt aikaa. Anna nyt aikaa sille, että juhlit saavutuksiasi ja olet yhdessä perheesi ja rakkaittesi kanssa. Aika on kypsä ja hedelmällinen. 


Avainsana on SIUNAUS


Kielteisenä - lyödä laimin tehtäviään ja odotella vain suurta palkkiota. Illuusiot.


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-universaali-yleistävä-henkinen-herkkä.


Kuu on symboliikassa auringon ohella tärkein tähti. Se tulkitaan "naiselliseksi", koska se on passiivisesti valoa vastaanottava taivaankappale. Kuu näyttää aina maalle "samat kasvonsa", mikä on antanut aihetta moniin kansansatuihin ja -tarinoihin. Eri vaiheidensa (uusikuu, kasvava kuu, täysikuu, vähenevä kuu) vuoksi kuu merkitsee astrologiassa "vaihtelevaa ja ohimenevää" vaikutusta. Se on samassa merkissä n. 2,3 vrk.  Uudemman astrolgian mukaan kuu hallitsee naisen personaalisuuden ulkoista puolta, miehessä taas sen syvempiä kerroksia (animaa).   (Suuri symbolikirja)



 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä4°

  Päivän Saabinen symboli#34 on Kultaruukku sateenkaaren päässä: Dane Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa rikkautta, joka tulee taivaallisen...

Suositut postaukset