torstai 18. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli #359

Aurinko siirtyy tänään torstaina Kalojen♓28 asteeseen, päivän Saabinen symboli on 359. Prisma, johon valo heijastuu ja jakautuu sateenkaaren eri väreihin. Rudhyarin mukaan tämä symboli kertoo meille, että yhtenäisyys hajoaa aina uudelleen moninaisuudeksi.  Erotu joukosta, anna valosi loistaa... On väärin väittää, että on olemassa vain yksi ainoa versio elämän tarkoituksesta tai mistä tahansa muusta, koska mikään tulkinta ei tule koskaan olemaan sama kahdelle eri ihmiselle, koska meillä kaikilla on ainutlaatuinen oma kokemusmaailma. 

Prisma

 Kalat♓29° Prisma

Tilanne pitäisi ehkä jakaa osasiksi, että pystyisi näkemään koko kuvan. Tämä saattaa johtaa kokonaisuuden ja sen osien yhteyksien tajuamiseen. Varo kuitenkin analysoimasta tilannetta liikaa, sillä silloin asiaan liittyvä ilo katoaa. Yksittäisen näkökulman muuntaminen useiksi yksittäisiksi tajunnanvirroiksi. Yhteys korkeampiin voimiin voi tulla monella tavalla. Spektrianalyysi. Väreillä ja kristalleilla parantaminen. Sateenkaari. Valon taittuminen.  Optiikka. Näky. Kaukoputket. Mikroskoopit. Aurat. 

 

Avainsana on EROTTUMINEN.  


Kielteisenä - yksittäisiin osiin kiinni jäämistäYlianalysoida asioita.


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-universaali-yleistävä-henkinen-vastuuntuntoinen.


Enkeli ja valo
   

Valolla ja väreillä on symboliikassa suuri merkitys. Valo on Jumalan, jumaluuden ja henkisyyden vertauskuva. Raamatun luomiskertomuksen mukaan valon ja pimeyden erottaminen toisistaan oli Jumalan ensimmäinen teko luomassaan maailmassa. Jeesus sanoi: "Minä olen maailman valo." Myös buddhalaisuudessa valo kuvaa totuuden tuntemista ja aineellisuuden voittamista tiellä nirvanaan. Hindulaisuudessa valo on viisauden vertauskuva.  Valolla on myös hyvin keskeinen rooli juutalaisessa Kabbalassa. Värisymboliikka on tavattoman laaja ja jokaisella värillä on oma symbolinen merkityksensä.  (Suuri symbolikirja)

Katso myös Saabiset symbolit#353 ja 346.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset