lauantai 20. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli#1, Aurinko siirtyy Oinaan merkkiin.

Tänään on kevätpäiväntasaus,  Oinas♈ aloittaa uuden kierroksen eläinradalla, astrologinen uusi vuosi! Oinas on eläinradan ensimmäinen merkki. 30 ensimmäistä astetta kuvaa ensimmäistä huonetta: persoonallisia voimavaroja, valmiuksia ja minäkuvaa. Oinas edustaa johtavaa laatua, tulen elementtiä. Tuli elementti tuo luonteeseen suoruutta, innostuneisuutta, spontaanisuutta, luovuutta ja välittömyyttä. Oinaan hallitsijaplaneetta on Mars, joka edustaa energiaa, tarmoa, voimaa, aloitekykyä, toimintaa ja maskuliinisuutta. Aurinko on Oinaan merkissä 20.3.-19.4. eli kevätpäiväntasaus aloittaa astrologisen vuoden ja samalla Oinaan merkin.

Tuli-elementti

Oinaan merkin vahvuudet ovat energisyys, innostuvuus, avoimuus, suoruus, rohkeus, myönteisyys, kyky sietää paineita ja toimia nopeasti ja itsenäisesti.  Oinaan lahja muille merkeille on kyky opettaa rohkeutta, aloitekykyä, itseluottamusta, itsenäistä päätöksentekoa, tarpeiden ilmaisemista, kykyä puolustautua ja pitää puolensa.  Oinaan merkin edustajien tulisi kehittää itsehillintää, harkintaa, diplomaattisuutta, pitkäjännitteisyyttä, huolellisuutta ja varovaisuutta. (Hirvonen 2001, 26).

Päivän Saabinen symboli on 1:

Nainen nousee merestä


Oinas♈1° Hylje tervehtii merestä nousevaa naista

Uusi viisaus ja tietoisuus tulevat päivänvaloon. Jotain uutta nousee esille, se tulee ottaa hyvin vastaan ja sitä tulee vaalia. Aivan uusien, luovien ja herkkien impulssien alkamista. Uusien mahdollisuuksien esille tulemista. Alku. Naisellisuuden esiintulo konkreettisella tasolla.


Avainsana on TOTEUTUS


Kielteisenä - antaa miehisyyden ottaa ylivallan tunteista. Antaa menneiden elämänkokemusten estää uusien olotilojen syntymistä.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-erikoistunut-fyysinen-kokeileva.

 
Oinaan♈1° - 5°  asteet aloittavat ensimmäisen, toiminnallisen tason viiden asteen sarjan.
Ensimmäinen "viidensarja"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset