torstai 11. maaliskuuta 2021

Aurinko Kalojen 22 asteessa

Päivän Saabinen symboli on järjestyksessä 352.  Nämä Kalojen merkin loppuasteiden symbolit ovat aika juhlallisia ja uskonnollisia. Onhan kyseessä sosiaalisen tason symbolit. Jokaisessa yhteiskunnassa ja yhteisössä on omat lakinsa ja sääntönsä. Näin Korona-aikana niitä tulee jatkuvasti lisää...


Profeetta ja laintaulut

Kalat♓22° Profeetta laskeutumassa alas Siinain vuorelta kantaen uuden lain tauluja

Tämä kuvaa ilmoituksia hengestä ja totuudesta. Nyt on aika antaa näiden arvojen tulla osaksi jokapäiväistä elämää. Saatat löytää uusia lakeja, joiden mukaan elää, tai sinä voisit tuoda nämä "säännöt" muille. Oppia ymmärtämään maallisen elämämme rajoitukset. Herääminen ja uuden tiedon kanavointi. Totuuden ottaminen uudelleen ohjenuoraksi. Päättäväisyyttä edistää ihmiskunnan henkistä kehitystä.   Ilmoitukset. Kanavointitiedot. Totuudet on paljastettu. Raamattu. Koraani. Toora. Kymmenen käskyä. Lain säätäminen. Liitonarkki.  


Avainsana on VALTUUDET


Kielteisenä - olla käskettävänä. Uskoa siihen, että tietää jo kaiken.   Dogmaattisten lakien jäykkä soveltaminen. Byrokratia. Kiveen asetetut lait.


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-herkkä.


Suuren symbolikirjan mukaan Mooses on juutalaisuuden ja kristittyjen Vanhan testamentin hahmo, joka Siinain vuorella sai Jumalalta  kymmenen käskyä. Mooses lienee elänyt n. 1450 eKr. Egypptissä. Hän yhdisti siellä hajalle joutuneet juutalaiset yhdeksi kansaksi, jonka kanssa Jumala teki liiton ja otti omaksi kansakseen, jolle hän sääti siveellistä ja kaikkea yhteiselämää säätelevän lain eli tooran.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset