keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli #351

Päivän Saabinen symboli #351 aloittaa uuden sosiaalisen tason sarjan Kalojen♓ asteissa 21 - 25.   Tämä on toiseksi viimeinen viiden asteen sarja ennen kevätpäiväntasausta ja auringon siirtymistä Oinaan merkkiin. 
Kalat 21° - 25° Sosiaalinen taso


Kalat♓21° Pieni valkoinen karitsa, tyttö ja kiinalaispalvelija

Tämä symboli osoittaa kykyä tarjota hoitoa, turvallisuutta ja mukavuutta sitä tarvitseville. Lapsella on palvelija, häntä hoidetaan hyvin. Hänellä on myös ”Pieni valkoinen karitsa”, eläintoveri, jonka kanssa hän voi olla ja leikkiä ja jota hän voi hoivata.  Nuorempana riitti se, että tajusi ulkoisia asioita. Mutta nyt olisi syytä pyrkiä tajuamaan tilanteen syvempiä syitä. Yksinkertaisuus ja tietoisuus tilanteen eri tasoista. Olla suojeltuna korkeammilla, tietoisemmilla energioilla.   Auttajat, palvelijat. Hoito.  


 Avainsana on VARJELU


Kielteisenä - sosiaalinen yhteensopimattomuus. Keikarointia. Ei tarvitse kasvaa, eikä ottaa vastuuta.


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.

Karitsa, tyttö ja kiinalaispalvelija

Suuren symboli kirjan mukaan lammas, joka on ihmiskunnan vanhimpia kotieläimiä ja jota pidetään harmittomana ja tyhmänä, symbolisoi vilpittömyyttä ja samalla se vastaa mielikuvaa ihmisestä, joka on helposti muiden vieteltävissä ja johdateltavissa. Karitsa kuvaa viattomuutta. Lammas tarvitsee vartijakseen paimenen tai paimenkoiran. Paimenella on myös oma symbolinen merkitys, Raamatussa Jeesus oli "hyvä paimen".





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset