perjantai 12. maaliskuuta 2021

Saabinen symboli #353

Aurinko on siirtynyt tänään Kalojen♓22. asteeseen ja päivän Saabinen symboli katsotaan 23. asteen kohdalta ja se on järjestyksessä #353. Meedio välittää istunnoissaan yleensä viestejä rajan takaa sureville lähiomaisille, viestit ovat hyvin henkilökohtaisia, joten en osannut yhdistää siihen mitään kuvaa. Olen ollut muutaman kerran mukana tällaisessa istunnossa, mutten kylläkään ole saanut itselleni mitään kovin mieleenpainuvia viestejä.  Ennemminkin olen vain "nähnyt" energian väreinä. Siksi minulle tuli heti mieleen tästä Saabisesta symbolista chakrat, joten kuvaksi valitsin aurakuvan.


Aurakuva


Kalat♓23° Meedioistunnossa esiin tullut ilmiö

Tämä osoittaa kyvyn tai tarpeen poimia hienovaraisia ​​energioita ja psyykkisiä vihjeitä ympäristöstä. Yllättävää herkkyyttä ja tietoisuutta henkisten voimien ja energioiden läsnäolosta. Joskus tämä aiheuttaa hämmennystä, joskus valaistumista. Kuulostele jokaista saamaasi uutta viestiä, kunnes ymmärrät sen todenperäisyyden tai tilanteen syvyyden. Henkistä kanavointia. Edistyt, jos sinulla on selkeä kuva siitä, mihin pyrit, mitä toivot. Selvännäköisyyttä. Meedioistunnot. Viestit toiselta puolelta. Tarot-luenta.

 

Avainsana on HERKKYYS.


Kielteisenä - esittää jotain mitä ei ole, uskottelua. Mielenhallinnan käyttäminen halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Outoja energioita tai ihmisiä.  Julistajat. Väärennöksiä. Harhaisuutta.


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-universaali-yleistävä-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Judith Anodean mukaan chakra on jatkuvasti liikkeessä oleva energiapyörre, joka syntyy sisällämme tietoisuuden ja fyysisen kehon lomittuessa toisiinsa. Chakrajärjestelmään kuuluu seitsemän pyörrettä, jotka sijoittuvat pitkin selkärankaa. Taulukosta käy ilmi eri chakrojen tehtävät ja vastaavuudet. Keho on tietoisuutemme kantaja, sen kulkuväline. Chakrat voidaan nähdä elämänpyörinä, jotka kuljettavat kehoamme halki kehityskulkumme - kohti valaistumista.  Nämä energiapyörteet toimivat meissä vaihteiden tavoin, jokaiselle elämänvaiheelle ja toiminnalle löytyy omansa. Kun avaamme chakrojamme, meistä tulee entistä tietoisempia ja voimme elää täydemmin. 


Chakrat 

Lähde: Anodea Judith (1990 & 1993) Chakrat

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset