sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Aurinko Kalojen 18. asteessa

Käytännössä aurinko on siirtynyt vasta Kalojen asteeseen 17, mutta Saabinen symboli katsotaan aina seuraavasta kokonaisesta asteluvusta eli päivän Saabinen symboli on #348.  Kuvaksi valikoitui sirkusteltta.

Sirkusteltta Kuvapankkikuva


Kalat 18 Jättiläismäinen teltta

Sirkusteltta tai saarnateltta. Aluksi Marc Jones tulkitsi "jättimäisen teltan" herätyskeskuksen kokoontumispaikaksi, myöhemmin hän ehdotti sirkustelttaa sen sijaan. Perusmerkitys on kuitenkin sama, olipa sitten kyseessä pellet, akrobaatit, eläintenkesyttäjät tai karsimaattinen saarnamies. He kaikki voivat omilla esitys- tai puhetaidollaan saada väkijoukon innostuksen, jopa hurmoksen valtaan. Nyt on aika järjestäytyä ja tuoda tilanne esille, saattaa yhteisön tunteet tukemaan yhteistä päämäärää. Yhteisöllisyyden ja yhteishengen tunnetta. Joskus tämä kuva kertoo joukkohysteriasta, siksi olisi hyvä käyttää vähän malttia. Kuunteleeko yleisö? Oletko oikealla asialla? Energiaa ja inspiraatiota. Paljon sanottavaa.


Avainsana on JAKAMINEN


Kielteisenä - käyttää henkisyyttä ahneesti omaksi hyödykseen. Tunteet ylittävät kyvyt. Manipulointi tai hyväksikäyttö. Muiden hallinta. 


Astrologinen kaava: yin-käytännöllinen-universaali-yleistävä-fyysinen-vastaanottavainen.

Vanha pelle-lelu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä17°

 Päivän Saabinen symboli#47 on Taistelu miekkojen ja soihtujen välillä : Miekat ja soihdut Pentti Lempiäisen mukaan miekka kuvaa taistelua, ...

Suositut postaukset