lauantai 6. maaliskuuta 2021

Lauantain Saabinen symboli #347

Tämän päivän Saabinen symboli liittyy pääsiäisen viettoon, vaikka pääsiäinen on vasta huhtikuun alkupuolella tänä vuonna. Varhaiskristilliseltä ajalta periytyvän perussäännön mukaan pääsiäissunnuntai on kevätpäiväntasausta 20.3.2021 seuraavan täydenkuun jälkeisenä sunnuntaina.  (Wikipedia) Täysikuu on Kaloissa 28.3.2021. 

Pääsiäiskävely

Aurinko on tänään Kalojen♓17°Saabinen symboli#347 Pääsiäispromenadi

On hyvä olla välillä yhdessä ja kokoontua kunnioittamaan yhteisön uskonnollisia,  hengellisiä tai kulttuurillisia perinteitä tai aatteita. Perinteisiin liittyvät juhlat ja yleiset vapaapäivät. Ylösnousemukset. Phoenix nousee tuhkasta. Kokoontuminen ystävien kanssa. Sillä ei ole väliä, miten juhlat on organisoitu, vaan iloinen mieli ja lämpö kohottaa ryhmää tuoden tunneyhteyden tuntua.  On tarpeen jakaa säännöllisesti toiveita ja ihanteita toisten kanssa. Henkinen ykseys. Uskon palauttaminen omiin elämänolosuhteisiin. 


Avainsana on JUHLA


Kielteisenä - Pinnalliset yhtenäisyyden osoitukset. Teemme asioita, koska kaikki muutkin niin tekevät. Tunne ettei kuulu joukkoon. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-universaali-yleistävä-fyysinen-herkkä.


Pääsiäiskoristeluja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset