sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Aurinko Kalojen 4. asteessa

334 Kalat4° Raskaasti liikennöity veden yli  kulkeva kapea kannas

Lyhyt tulkinta: Tapahtumia on paljon, sekaannus on mahdollista, jos pelisääntöjä ei noudateta niin, että asiat sujuisivat tasaisesti eteenpäin. Joutuminen ahtaalle voi tuoda paniikin tunnetta tai miellyttäviä kohtaamisia. Kahden eri maailman kohtaaminen ja yhdistäminen voi aiheuttaa joko lisääntyvää tyytyväisyyttä tai henkistä pahoinvointia. Virran mukana kulkemista. Tässä tilanteessa tarvitaan joustavuutta ja luottamusta. 

Avainsana on LÄHENTYMINEN


Kielteisenä - epäluottamusta yhdistävään tekijään. Esteiden luomista. Jatkuva liikehdintä estää todellisten kontaktien syntymistä.


Astrologinen kaava: Ylläpitävä-käytännöllinen-universaali-erikoistuva-fyysinen-vastuuntuntoinen.

 

Tähän symboliin oli vaikea löytää kuvaa, joten laitan tähän pari kuvaa Kreikan reissulta. 


Vanhoja ja uusia kulkupelejä Rhodoksella

Rudhyarin mukaan tämän symbolin pääajatuksena on liikkuvuuden ja vaihdon intensiteetti, jotka mahdollistavat ja luonnehtivat monimutkaisia sosiaalisia prosesseja. Tässä näemme kaupan ja sosiaalisen vuorovaikutuksen käsitteen uudessa muodossa.  Mitä monimutkaisemmat suhteet ovat, sitä dynaamisempi ja levottomampi yhteiskunta on. Tässä symbolissa "kannaksella" tarkoitetaan maantieteellistä tilannetta, joka löytyy lähellä San Diegoa Kaliforniassa, jossa nämä Saabiset symbolit luotiin. "Liikenne" kaikissa muodoissaan, nykyään myös tietoliikenne, internet, somen sosiaaliset yhteisöt.  


Suosittelen seuramaan japanilaisen taiteilijan Ruby Fumizkin sosiaalisen median Facebook, Twitter ja Instagram -sivuja, joilta löytyy kaikki Saabiset symbolit öljyvärimaalauksina. Symbolit ovat hyvin pelkistettyjä ja ne antavat tilaa omalle intuitiolle! Linkin 
Ruby Fumizki takaa löytyy myös Saabisten symbolien laskuri, jolla voi vaivattomasti saada oman syntymäkartan Saabiset symbolit kuvien kera.  

Kuvakaappaus Sabian-calculator.com sivulta








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset