lauantai 20. helmikuuta 2021

Aurinko Kalojen 3. asteessa 20.2.2021

Lauantain  Saabinen symboli on järjestysluvultaan 333.  Symbolia kannattaa lähteä tulkitsemaan miettimällä ensin otsikkoa. Mitä se tuo sinulle mieleen intuitiivisesti?  Saabisten symbolien on tarkoitus herättää oma alitajunta.

Kelottunut puu Pikku-Syötteellä

Kalat♓3° Kivettyneet puunrungot

Tässä lyhyt tulkinta symbolista: Elämänsaavutukset eivät katoa kuolemassa, kuten äänitykset, muistiinpanot, taide, kirjallisuus ja musiikki. Sinun tulisi ehkä olla tästä nyt tietoisempi. Nyt on aika tutkiskella omia saavutuksiaan tai hyväksyä niiden arvo ja pätevyys. Pyhäinjäännökset. Hiljaisuus. Ajattomuus. Kykyä kestää elämän myrskyjä. Sisukkuus. 

Avainsana on ELOONJÄÄMINEN

Kielteisenä - jäykkyys, joustamattomuus, liikkumattomuus.

Astrologinen kaava: Ylläpitävä-käytännöllinen-universaali-erikoistuva-fyysinen-vastaanottavainen.


Kuvaksi valitsin kelottumassa olevan puun, koska Suomesta ei juurikaan löydy kivettyneitä puita.  Wikipedian mukaan "Kivettynyt puu ei ole sananmukaisesti puuta, joka olisi kivettynyt. Mikään orgaaninen aine ei voi muuttua kiveksi. Sen sijaan kivettynyt puu on muodostunut siten, että puu peittyy kuoltuaan nopeasti hienorakeisiin sedimentteihin. Hienoisia aineita sisältävä vesi kuljettaa puun orgaanisen aineksen pois, ja puu korvautuu mineraaliaineksella.  Ainoastaan puun ulkoinen rakenne ja muoto säilyvät. Koska ilmiö on erittäin hidas, puun vuosirenkaat ja joskus jopa madonreiät säilyvät alkuperäisen kaltaisina."


Kivettynyttä puuta löytyy esimerkiksi Lesboksen saaren itäosasta Kreikasta ja Amerikassa AritzonassaHolbrookin kivettyneessä metsässä Petrified Forestin kansallispuistossaKivettynyt puu on mineralogisesti kvartsiryhmään kuuluvaa kalsedonia, jaspista tai opaalia. Suomessa sopivampi otsikko tähän symboliin olisi ehkä "Kelottuneet puut".

Luonnon omaa taidetta, Ylikiiminki, Riita-aho

Päivän Saabinen symboli tahtoo kertoa meille, kaiken kuolemattomuudesta ml. ihmisten hengentuotteiden, elämän kiertokulusta...








1 kommentti:

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset