keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Rapu13°

Päivän Saabinen symboli#103 on Voimakas peukalo hieman taivutetussa kädessä:

Voimakas peukalo

Tämä symboli merkitsee palkintoja ja lujaa tahtoa ja halua ja kykyä kohdata muut vahvalla kädenpuristuksella ja ystävällisellä asenteella. Tässä näkyy muiden tavoittaminen sekä tarve olla helposti lähestyttävä ja avoin esittelyille sekä vanhoille että uusille ystäville. Itsesi laajentaminen muihin voi tuoda monia palkintoja, kuten uusia ystäviä, uusia mahdollisuuksia jne. Vaikka joustavuuttakin löytyy, menestyvän luonteen lujuus korostuu. Oman ja ympäristön hallinta. Avoimuus ja kätensä ojentaminen muille. Kädestäennustaminen. Kädenpuristukset. Olla helposti lähestyttävä ja ystävällinen. Verkostoituminen. Peukalokyyti. (Linda Hill)

Rapu♋12° - 12 1/2°: Miellyttävä, tasapainoinen, harmoninen asenne. Omistautuu kodille ja perheelle. Luova lahjakkuus. (LEO-2-SCO, LIB-4-CAP) 

Rapu12 1/2° - 13°: Seurallinen, miellyttävä, sydämellinen, armollinen. Osaa luoda mukavan ilmapiirin, jotta ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi. Elää tasapainoista elämää. (VIR-3-SAG, LIB-4-CAP) (David Cochrane)

Aiemmat blogikirjoitukset tästä symbolista löytyvät alla olevia hakusanoja klikkaamalla tai etusivun linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Rapu24°

Päivän Saabinen symboli#114 on Nainen ja kaksi miestä auringon valokeilassa kasvot kohti etelää: Nainen tekee valintaa T Tämä symboli osoitt...

Suositut postaukset