lauantai 1. kesäkuuta 2024

Kaksoset13°

 Päivän Saabinen symboli#73 on Kuuluisa pianisti soittamassa:


Pianisti

Tämä symboli kertoo tarpeesta pystyä näyttämään taitojaan tai ainutlaatuisia kykyjään muille, olipa kyseessä "esitys" tai pelkkä oma itsensä. Edessäsi olevassa tilanteessa ei aina riitä, että tietää, että olet korkeasti koulutettu, tai se, että muut sanovat kuinka upea olet, todisteena on näiden taitojen ilmaiseminen todellisessa maailmassa ja sen tuloksena saada aikaan jotain luovaa. Esityksen tulee syntyä rakkaudesta siihen, mitä tekee, olipa kyseessä musiikki, esiintyminen, puhuminen tai jokin muu ilmaisumuoto. Todelliset palkinnot tulevat siitä, että olet hyvin harjoitellut ja valmistautunut jakamaan kykysi muiden kanssa sekä tunnustamaan myös muiden kyvyt. (Linda Hill)

Kaksoset♊12° - 12 1/2°: Järjestelykykyä. Rehellinen, selkeä ja suoraviivainen, mutta myös tahdikas ja kohtelias. Aloitteellisuutta ja spontaaniutta. (LEO-3-LIB, ARI-11-GEM)
Kaksoset♊12 1/2° - 13°: Dynaaminen, omavarainen, rehellinen, individualistinen, uraauurtava. Ahkera työntekijä. Voi olla toisinaan liian tylsä ja liian intensiivinen. (VIR-4-SCO, ARI-11-GEM) (David Cochrane)

Katso myös vanhat blogit tästä symbolista alla olevien hakusanojen kautta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka30˚

  Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä: Tiedon kuhmut Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa nii...

Suositut postaukset