maanantai 27. toukokuuta 2024

Kaksoset8°

 Päivän Saabinen symboli#68 on Lakko tehtaassa:


Lakko tehtaassa

Tämä symboli osoittaa tarpeen tai halun pystyä lopettamaan tai ryhtymään lakkoon, kun joku kokee joutuneensa hyväksikäytetyksi. Saatat joutua puolustamaan omia oikeuksiasi tai kenties muiden oikeuksia. Saat luultavasti tukea myös muilta tukilakkojen muodossa, mutta voit erottua yleisestä tilanteesta ja sinulla voi olla vaikeuksia löytää kaikkia tyydyttäviä luovia ratkaisuja. Se voi auttaa pohtimaan, mitä neuvotteluja voidaan käydä, jotta asiat saadaan takaisin tasapainoon. Vetämällä energiasi hetkeksi pois, näet kuinka tärkeä olet tilanteessa. Neuvottelut oikeudenmukaisemmista ratkaisuista. Vaaditaan parempia oikeuksia ja ehtoja. Mielenosoitukset. Toveruus. Toimiin ryhtyminen tai toiminnasta kieltäytyminen. Tietää milloin sanoa ei. Kielteisenä kyvyttömyys tehdä kompromisseja. (Linda Hill)

Kaksoset♊7° - 7 1/2°: Toimii vaistonsa mukaan, energinen. Yksilöllisyytensä ja intensiivisyytensä vuoksi vaikuttaa toisinaan ylimieliseltä. (GEM-1-LEO, SCO-6-CAP) 
Kaksoset♊7 1/2° astetta - 8°: Intensiivinen ja vaistomainen luonne voivat olla ristiriidassa puhdasoppisuuden ja hienostuneisuuden halun kanssa. (CAN-2-VIR, SCO-6-CAP) (David Cochrane)

Vanhat blogipostaukset tästä symbolista löytyvät alla olevien asiasanojen ja etusivun Saabiset symbolit suomeksi -linkin kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Vaaka30˚

  Päivän Saabinen symboli#210 on Kolme tiedon kuhmua filosofin päässä: Tiedon kuhmut Tämä symboli kertoo kyvystä tulkita henkistä tietoa nii...

Suositut postaukset