perjantai 19. huhtikuuta 2024

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

 Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro:


Kirkas vuoristopuro

Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä symbolissa näemme elämän substanssin alkuperäisessä dynaamisessa muodossaan ja sellaisena kuin se tulee esiin henkisestä lähteestään. Tämä on totta riippumatta lähteen luonteesta. Tietyssä mielessä vuoristopuro on sidottu maaperän luonteeseen ja kaikkiin voimiin, jotka menneisyydessä ovat muodostaneet vuoren kalliokerrokset: toisin sanoen menneen historian. Silti tästä menneisyydestä uusi, puhdas ja väärentämätön potentiaali on vapautunut. Se on valmis suorittamaan mitä tahansa työtä sen Dharman tuleekin tehdä.  Aine on edelleen täynnä suurta potentiaalista energiaa, energia on ainetta lähteessään. Se virtaa vastustamattomasti kohti omaa kohtaloaan.  (Dane Rudhyar)

Härkä♉0° - l°: Rakastaa luontoa ja uskoo tasapainoiseen elämään. Muuttumaton, miellyttävä asenne. Työskentelee tehtävässä sinnikkäästi, hitaasti ja vaistomaisesti, kunnes se on suoritettu onnistuneesti. (ARI-12-TAU, LIB-6-SCO) (David Cochrane)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä13°

Päivän Saabinen symboli#43 on Mies kantamassa matkalaukkua: Miehet kantamassa matkalaukkuja Tämä symboli kuvaa henkilöä, jolla on taipumus k...

Suositut postaukset