tiistai 12. maaliskuuta 2024

Kalat24°

 Päivän Saabinen symboli#354 on Asuttu saari:


Hailuoto, asuttu saari

Rudhyarin mukaan jokainen yksilöllinen ihminen on pieni saari ihmiskunnan valtavassa valtameressä. Ego täyttää tarpeellisen tehtävän, koska se asettaa rajat ja antaa tietoisuudelle erityistä luonnetta. Näiden rajojen sisällä on monimutkaista vuorovaikutusta, joka yhdistää henkilökohtaisen elämän eri osa-alueet, jotta voidaan toimia rakentavasti. Ajan myötä nämä ego-rajat eivät voi vain laajentua, vaan niistä voi tulla intensiivisen vuorovaikutuksen vyöhyke sisäisen ja ulkoisen välillä, yksilön ja yhteisön välillä, ihmisen ja maailmankaikkeuden välillä. Jokaisen ensimmäinen velvollisuus on olla todella sellainen kuin hän on yksilönä. Mutta jokaisella yksilöllä on tietty dharma, eli paikka ja tehtävä laajemmassa kokonaisuudessa. Saaren asukkaat saavat toimeentulonsa merestä ja oppivat ajan myötä navigoimaan tällä merellä ja olemaan vuorovaikutuksessa muiden saarilaisten kanssa – ja lopulta kaikki tulevat ymmärtämään ykseytensä kokonaisuudessa, joka sisältää kaiken.

Kalat♓23° - 24°: Kohtelias ja ilahduttava. Rikas, hienostunut asenne; pukeutuu kauniisti. Hänen kohtelias käytöksensä ja ammattimainen asenne houkuttelevat menestystä liiketoiminnassa. (CAP-11-SAG, VIR-7-LEO)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset