maanantai 29. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#310

 Päivän Saabinen symboli#310 on Pian ohimenevä kansansuosio. Symbolin avainsana on HYVÄKSYMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vesimiehen♒10. asteessa (9° - 10°). Sekä suosionosoitukset että julkinen arvostelu ovat tilapäisiä; sielun ominaisuudet ovat kestäviä.  Onnen käännekohdat.


Ohimenevä kansansuosio, Pixabay

Tämä on viiden sarjan#62 ja ilmaisun IHANNOINTI viimeinen symboli:
Jokainen meistä, omalla ainutlaatuisella tavallamme, on kanava muinaisille arkkityypeille (#306), mutta niin myös meidän tehtävämme on rikkoa perinne (#307) luomalla uusia ihanteita (#308). Kuten Gandhi sanoi, meidän on tultava muutokseksi, jonka haluamme nähdä maailmassa (#309), ja kuten kaikki suuret opettajat osoittavat, meidän on hylättävä maineen ja omaisuuden illuusio (#310).  (James Burgess)

Ps. Näin presidentin vaalien jälkeisenä päivänä ohimenevää kansansuosiota olisi voinut kuvata myös Mika Aaltolan muotokuvalla, mutta pysytään nyt päivän politiikan ulkopuolella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset