tiistai 23. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#304

  Päivän Saabinen symboli#304 on Hindu-joogi parantamassa. Symbolin avainsana on TERAPIA. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vesimiehen♒4. asteessa (3° - 4°). Kun harjoittelemme taianomaisia kykyjämme palvelussa, upeat tulokset ovat mahdollisia. Henkiparantajan mahdollisuus.


Hindu-parantaja

 Tämä on symboli itsemme kehittymisestä erittäin korkealle tasolle, jotta asianmukaisesti vahvistamalla osallistumisemme oikeaan kohtaan teemme erityisen tehokkaan ja kauniin vaikutuksen maailmaan. Hinduparantaja on tyypillisesti valtavasti omistautunut täydellisyydelle, ei vain taitojensa ja tietämyksensä, vaan myös henkisten harjoitustensa henkilökohtaiselle kurinalaisuudelle. Yleisesti ottaen intensiivinen henkilökohtainen itsekuri luo voimaa muuttaa todellisuutta. Tämän avulla he saavuttavat maagisen järjestyksen kokonaiselle tapahtumasarjalle, joka seuraa heidän osallistumistaan minkä tahansa tapahtuman siirtymävaiheessa. Me itse voimme myös tehdä tämän. Kaikki ymmärryksemme ja kykymme ovat pohjimmiltaan ikuisia ja kosmisia ulottuvuudeltaan ja merkitykseltään. Niitä voidaan tuoda konkreettisiin saavutuksiin tässä ja nyt muotomaailmassa dramatisoimalla niitä – toisin sanoen toimimalla ikään kuin ne olisivat täällä läsnä – ja odottamalla tuloksia. Kun harjoittelemme sellaisia maagisia kykyjä palvellaksemme muita, syntyy terapeuttinen suhde, jossa upeat tulokset ovat mahdollisia. He, joita kohtaamme, ovat parantuneet mielessä ja kehossa, ja sellaisina aikoina läheinen yhteys on toteutumassa. Se on lopullinen liitto – ihanteen ja todellisen, hengen ja aineen, taivaan ja maan välillä. Vaatii esimerkillistä henkilökohtaista taitoa löytää korkeimmat mahdollisuudet itsestämme, jotta voimme nähdä korkeimman toisessa. Näin toimimalla saamme mahdollisuudet niiden korkeimpaan täydentämiseen, yksinkertaisesti siksi, että ne tunnistetaan. On sanomattakin selvää, että voima harjoittaa taikuutta ja parantamista menetetään, jos henkilö käyttää psykologisia oivalluksiaan ja korkeaa henkistä asemaansa tehdäkseen vaikutuksen tai tunkeutuakseen toisen vapaaseen tahtoon. Pohjimmiltaan tämä on muotomaailman miellyttävästä resonanssista huolimatta transsendenttinen mysteeri. Paranemisen polkua kulkee parhaiten sellainen, joka ei ole sitoutunut tuloksiin. Tämä vaatimattomampi lähestymistapa palvelee paremmin sekä parantajaa että asiakasta. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset