sunnuntai 14. tammikuuta 2024

Saabinen symboli#295

 Päivän Saabinen symboli#295 on Kauppias myymässä itämaisia mattoja. Symbolin avainsana on LÄHETTÄMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑25. asteessa (24° - 25°).  Kulttuuritaustojen selvittäminen itselle. Luonteemme aineellinen ilmaisu on lopullinen ja kiistaton todiste siitä.


Itämaisia mattoja Erbilissä

Tämä on viiden sarjan#59 ja ilmaisun YHTEEN SOVITTAMINEN viimeinen symboli: Yhteistyöllä voidaan saavuttaa paljon (#291), mutta kuitenkin itse sovintoprosessi, ei lopputulos, on tärkeintä. Joten määrittelemme uudelleen onnistumisen ja epäonnistumisen merkityksen (#292) ja osoitamme tunnustusta toisten sankarillisille ponnisteluille, jopa eri poluilla olevien (#293). Vahvistamalla konkreettista yhteisön tukea kaikille henkisille etsijöille (#294) löydämme tavan sovittaa yhteen hengelliset ajatukset tavallisten tapahtumien ja perinteisen kulttuurin sisällä (#295). (James Burgess)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä9°

Päivän Saabinen symboli#39 on Koristeltu joulukuusi : Koristeltu joulukuusi Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa kykyä luoda sisäistä onnelli...

Suositut postaukset