perjantai 29. joulukuuta 2023

Saabinen symboli#279

Päivän Saabinen symboli#279 on Harppua kantava enkeli. Symbolin avainsana on VIRITTYMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑9. asteessa (8° - 9°). Maailmallinen menestys seuraa hengellistä sopusointua. Luovaa harmoniaa.


Enkeli ja harppu

Elämässä on kokonaisvaltainen johdonmukaisuus ja se on kuin musiikin harmonia, jossa jokainen yksittäinen osa on olennainen – ja jokainen lisätty resonoiva melodia vahvistaa koko kappaletta. Harppua kantava enkeli on aina symboloinut kristillistä taivasta – armon tilaa, jossa kaikki ovat jatkuvassa ja kosmisessa sopusoinnussa. Kun viritymme elämässämme tähän universaaliseen energioiden sekoittumiseen, olemme kykeneviä toimimaan kaikessa niin, että meillä ei ole rajoituksia missään tilanteessa, ja voimme siten välttää turhautumisen, pettymyksen ja puutteen pelon. Omaksumme myös erityisen lahjan innostaaksemme muita kohti omia saavutuksiaan – teemme tämän vaistomaisesti, yksin esimerkillämme. Toimiessamme tässä korkean virittymisen tilassa ajamme eteenpäin itsensä toteuttamispisteeseen, jota eivät rajoita epäilykset tai arvottomuuden, epäpätevyyden tai merkityksettömyyden tunteet. Kaikki omat ja toisten inhimilliset motiivimme ovat oikeutettuja jollain ymmärryksen tasolla – kaikki yksinkertaiset fantasiamme osoittavat, että luotamme toiveen tärkeyteen, mikä saa meidät toteuttamaan perimmäiset unelmamme - tulla paremmaksi, tyytyväisemmäksi ihmiseksi. Sisällämme syntyy syvenevä tunne henkisestä lähteestä – koska se läpäisee kaiken tietoisuuden – ja juuri tähän me itse asiassa pyrimme löytämään sopusoinnun. Luonnollinen tilamme on innostus. Alkuperäisen tahrattomassa tilassa kaikki yksinkertaiset kokemuksen mahdollisuudet ilmaisevat todellista henkeä – ja tämä ilmoittaa meille jotain olemisen ikuisesta, lakkaamattomasta loistosta. Kun olemme täysin innostuneita tekemästämme ja olemisestamme, tiedämme saavuttaneemme tämän ylevän tilan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä18°

Päivän Saabinen symboli#48 on Nainen pudistelee laukkua huoneensa avoimesta ikkunasta: Tuuletusta Tämä symboli puhuu sotkun raivaamisesta, p...

Suositut postaukset