keskiviikko 27. joulukuuta 2023

Saabinen symboli#277

Päivän Saabinen symboli#277 on Voiman valtaama hunnutettu profeetta. Symbolin avainsana on YLIVALTA. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kauriin♑7. asteessa (6° - 7°). Harvat oppivat näkemään, mikä on olemassaolon olennainen luonne; nämä ihmiset menestyvät. Hypnoterapia tai hypnoottinen suggestio.


Hunnutettu profeetta


Ylivalta syntyy, kun meillä on jotain, kuten varallisuutta, tietoa, taitoja, yhteyksiä tai tärkeä asema. Huomaamme esimerkiksi, että tulevaisuuden ennustamisella on voimaa. Vallan verhottu profeetta on henkilö, joka vaikenee sisäisestä mahdollisuudestaan tietää, mitä muut eivät voi tietää tulevasta. Jotta voisimme tuntea itsemme toteuttamisen, meidän on saavutettava jotain elämässä. Meidän on osoitettava taitomme ja periaatteemme ja erityisesti kykymme voittaa haasteita. Jokainen persoonallisuus lähestyy tätä hyvin eri tavalla, koska kokemuksessa ja taustassa on lukemattomia eroja. Silti jokaisessa tapauksessa on käyttämättömien sisäisten resurssien valtava potentiaali. Meidän on oltava varovaisia ja opittava erottamaan todelliset arvot vääristä. Koska tämä kyky ei ole intuitiivisesti ilmeinen, ja se on opeteltava enimmäkseen yrityksen ja erehdyksen avulla, on olemassa todellinen vaara, että sovellamme sitä sopimattomiin ihmisiin ja tilanteisiin. Elämän aiheuttamat rasitukset ja myllerrykset ovat jatkuvia ja usein melkein liian suuria kestettäväksi, mutta meidän on kuitenkin pyrittävä pysymään sinnikkäänä ja siten kehittämään mestaruutta. Ilman haasteita näin korkean kyvykkyyden tarvetta ei ole olemassa, mutta se on kuitenkin äärimmäisen tärkeä ja sen kovan hinnan arvoinen, joka meidän on siitä maksettava. Poikkeuksellinen kyky syntyy, kun tätä lahjaa pystytään käyttämään  minkä tahansa suorituksen mukaisesti. Saavutus ei ole enää mysteeri; se on sarja hyvin ymmärrettyjä askeleita tiettyyn keskittymissuuntaan yksittäisen tahdon motivoimana. Lisäksi meille tulee täysin selväksi, mikä on se, mikä motivoi muita ympärillä, ja todellakin heidän tahtonsa saavuttaa. Tällä verhotulla näkemyksellä voimakoneistosta on profeetallisia ominaisuuksia; voimme nähdä enemmän selkeyttä, mitä täytyy olla, ja voimme nähdä tämän aikaisemmin kuin useimmat ihmiset. Voimme oppia, mikä on olemassaolon olennainen luonne. Elämä itsessään vastaa täysin ja taitavasti kenen tahansa kaikkiin psyykkisiin ja fyysisiin vaatimuksiin, mikäli heillä on intohimoa ja näkemystä odottaa – todella odottaa – ratkaisua tarpeisiinsa ja toiveisiinsa. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset