tiistai 5. joulukuuta 2023

Saabinen symboli#254

Päivän Saabinen symboli#254 on Pyramidit ja sfinksi. Symbolin avainsana on SERTIFIOINTI. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Jousimiehen♐14. asteessa (13° - 14°). Odotamme varmuutta siitä, että siemenellämme on tehoa. Henkistä vanhaa tietoa.


Pyramidi ja sfinksi


Vapaan tahdon jumalallinen taloudenhoitokausi on saastunut ja vääristynyt. Tämän vapaan tahdon sanoman esittelystä vastuussa olivat papit ja vanhemmat; he epäonnistuivat. Tämä johtui siitä, että vallan haltija, olipa sitten vanhempi, pappi tai poliitikko, ei luopuisi vallastaan. Yksi seuraus tästä on, että todellisuuskäsityksemme ei ole vapaa vääristymistä – se vaurioitui varhaisen sopeutumisvaiheen aikana. Sen sijaan, että luottaisimme auktoriteettihahmoihin vahvistamaan arvomme, meidän on palautettava oma kykymme arvioida itse. Tämä on tehtävä objektiivisten todisteiden perusteella eikä itsetyytyväisyyden tunteen perusteella. Siten pyramidin tarve; se todistaa jotain. Tämä todiste ei kuitenkaan ole suurempi kuin se, mitä se todistaa. Sfinksillä itsessään ei ole suurempaa merkitystä kuin sillä, joka päätti tehdä siitä todellista. Elämme maailmassa ja osittain itsessämme. Omien subjektiivisten ajatustemme, tunteidemme ja uskomuksemme sisäinen maailma heijastuu olosuhteidemme ulkoiseen maailmaan. Kriteeri, joka vahvistaa ulkoisen kokemuksemme todellisuuden, liittyy kestävyyteen; jos jokin kestää fyysisesti, se on todistettu todelliseksi. Pyramideissa ja Sfinksissä näemme aikaisempien jättiläisten yrityksen projisoida tulevaisuuteen ja siten toteuttaa ymmärryksensä, pyrkimyksensä ja ihanteensa. Tämä saadaan aikaan tekemällä pysyvä jälki tapahtumiin. Lauletaanko lauluamme tuhannen vuoden kuluttua? Meissä jokaisessa on taipumus nerouteen, ja kun keskitämme selkeän, täysin keskittyneen huomiomme, me väistämättä luomme todistuksia tuosta pätevyydestä, jonka täytyy saada muoto ja kestää, jos sitä vahvistetaan. Mitään ei voida tehdä yksin – ja parhaat potentiaalimme toteutuvat loistotilan sisältä, tämä armon tila on houkutteleva voima, joka kokoaa yhteen tukevia, harmonisia kumppaneita, jotka sitovat yhteen luovan kapasiteetin kollektiivisen toveruuden. Tämän viisauden asteen hengellinen testi on välttää itsensä onnittelun egokiusaus. Tämä johtaa meidät vain kohti melko naurettavia yrityksiä täyttää jättiläisten kengät – sen sijaan, että optimoimme omia ainutlaatuisia kykyjämme ja potentiaaliamme. Jopa pienin meistä on iloinen saadessaan sertifikaatin, varmuuden siitä, että siemenellämme on voimaa, visiollamme on merkitystä ja olemuksemme on tallennettu jotenkin, jonnekin. Tämä johtuu tehokkaan käytännöllisyyden kehittämisestä ajatuksissamme ja teoissamme. Toimiiko se todella? Kestääkö se todella? Tämä erittäin käytännöllinen lähestymistapa elämä teroittaa mielikuvitusta niin, että mieli tunkeutuu mysteereihin syvemmälle ja merkityksellisemmin. Kestävän todellisuuden ulkoiset testit eivät ole vähemmän sisäisiä merkityksellisyyden ja osaamisen kokeita. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä28°

Päivän Saabinen symboli#58 on Nainen tavoittelee kypsän iän romanssia : Romanssi mielessä Linda Hillin mukaan tämä on upea symboli romanssin...

Suositut postaukset