sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Saabinen symboli#252

Päivän Saabinen symboli#252 on Lippu muuttuu riemusta kirkuvaksi kotkaksi. Symbolin avainsana on SÄÄTÄMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Jousimiehen♐12. asteessa (11° - 12°). Taipuu vaan ei taitu - etsitään tasapainoa todellisen ja ihanteen välillä. Julkituoda aatteensa, onnistumisen tunnetta.


Lippu muuttuu kotkaksi


Tämän symbolin kuva on melko outo, mutta voimme nähdä, kuinka lippu osoittaa uskollisuutta, ja näemme kuinka jalo lintu käyttäytyy kuin varis. Tämä vihjaa tarpeeseen mukautua – ja melkein väärentää – todellista itseämme, jos haluamme löytää eksistentiaalisen turvallisuuden. Jossain määrin meidän on mukauduttava ympäristön ja yhteisön aiheuttamiin paineisiin, jos haluamme selviytyä. Ympärillämme, kaikkialla ja poikkeuksetta, on voimia, jotka työntävät ja vetävät meitä eri suuntiin, suurelta osin sanojen avulla esittämään harvoin perusteltuja väitteitä ja edistämään turhia ennakkoluuloja. Me muodostamme oman uskollisuuskäsityksemme - se meidän on tehtävä selviytyäksemme - perustuen näihin kyseenalaisiin väitteisiin ja tutkimattomiin ennakkoluuloihin, tyypillisesti ennen kuin olemme tarpeeksi kypsiä vahvistamaan ne. Silti meidän on myös jotenkin säilytettävä tietoisuus siitä, mikä tekee meistä ainutlaatuisia – omat sisäiset arvomme, jotka tukevat mieltymyksiämme ja päätöksiämme ja joille tunnemme myös uskollisuutta. Tämä maailma on kamppailun paikka – vaarallinen ympäristö, joka pakottaa meidät olemaan varovaisia täydellisen paljastamisen suhteen.  Joten pysyäksemme uskollisena sisäiselle vakaumuksellemme ja usein valtavirran ajattelun virtausta ja painetta vastaan, meidän on säilytettävä selkeä tavoite, joka on unelmiemme loistava valo, projisoidaksemme ainutlaatuisen luonteemme korkeimman osan maailmaan. Tämä idealisoitu kunnianhimo on todellinen ja pätevä puoli siitä, keitä olemme. Kun tämä projektio on vuorovaikutuksessa elämän kanssa, löydetään tasapaino ihanteen ja todellisen, unelman ja käsillä olevan aineen välillä. Parhaiten näemme tuloksena olevan kitkan hiekkapaperina, joka tasoittaa karkean leikkauksen persoonallisuutta ja jalostaa fantasia projektiksi. Paju taipuu myrskyssä; tammi murtuu. Oppitunti tässä on säätäminen. Meidän täytyy sekoittaa unelmiamme, kunnes ne sopivat käytettävissä oleviin olosuhteisiin. (James Burgess)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä28°

Päivän Saabinen symboli#58 on Nainen tavoittelee kypsän iän romanssia : Romanssi mielessä Linda Hillin mukaan tämä on upea symboli romanssin...

Suositut postaukset